03 / 05 / 2024

Beykoz İnciköy taş döşeme

Beykoz İnciköy taş döşeme

Beykoz Belediyesi tarafından İncirköy Mahallesi’nde birçok sokağın kilit parke döşeme çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı.

Arnavutköy Taşoluk Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Taşoluk Mahallesi 1260, 1396 ve 1397 parsellerin bir kısmı ile 6660 ada 19 ve 20 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yüzde 70'i tamamlandı! İşte 776  konutluk dev projede son durum!

Beykoz’un ilk kentsel dönüşüm projesi olan Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yapımı yüzde 70’e yaklaştı. İşte söz konusu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili son dakika detayları...

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin yüzde 60'ı tamam! 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, X sosyal medya hesabından Beykoz Tokatköy'ün kentsel dönüşümü ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Aydın'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Acar Verde konut projesi satışta! Teslimler 2023'te!

Acarlar Şirketler Topluluğu imzasıyla İstanbul'un yeşili ve oksijeni en bol olarak bilinen ilçesi Beykoz’da yükselen Acar Verde konut projesi satışta. İşte projeye ilişkin merak edilenler. 

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşümün yüzde 40'ı tamamlandı!

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 10 ay önce inşası başlayan Tokatköy Mahallesi'ndeki projenin yüzde 40'ı tamamlandı.

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için sözleşme imzalandı. Peki en yüksek teklifi hangi firma vermişti, hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası ile ilgili merak edilenler...

Çekmeköy Taşdelen Mevkii 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Taşdelen Mevkii, Palamutdere Güzergahı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için 12 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen  arsası için en yüksek teklifi veren firma açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Çekmeköy arsası için ne kadar teklif verildi? En yüksek teklif hangi firmadan geldi? İşte ayrıntılar...

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Taşdelen Mahallesi, 104 ada, 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen ihalesi 14 Şubat'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Çekmeköy Taşdelen için ihale tarihi resmen açıklandı. İşte Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Arnavutköy Taşoluk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Taşoluk Mahallesi, 6674 ada, 3 ve 5 parseller ile bir kısım tescil dışı yeşil alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beykoz İnciköy taş döşeme Haberi

Beykoz İnciköy taş döşeme


Beykoz Belediyesi tarafından İncirköy Mahallesi’nde birçok sokağın kilit parke döşeme çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı. 


İncirköy Mahallesi Harmantepe Havuzlar Üstü Camisinde kılınan Cuma namazı sonrası dernek lokalinde vatandaşlara kahvaltı ikram edildi. Kahvaltı sonrasında ise sokaklarda yapılan çalışmalar için açılış töreni düzenlendi.


Başkan Yücel Çelikbilek: “Gayemiz Gelecek Nesillere Kalıcı Eserler Bırakmak”


Beykoz’u standart yollara kavuşturmak üzere devam eden çalışmaların büyük bir kısmının yol kaplama çalışmalarından oluştuğu ifade eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İncirköy Mahallemizde hergün adım adım dolaştığınız bu sokakları yenileyerek sizlerin kullanımına sunuyoruz. Memnuniyetiniz ve gelecek nesillere kalıcı eserler bırakmak gayesiyle çıktığımız bu yolda sizlerle beraber yürümek bizlere güç veriyor. Sağlık, huzur, afiyet ve selamette bu yerleri güle güle kullanın.”  dedi.


Sokaklar Pırıl Pırıl


Yadigâr Çıkmazı, Emek Çıkmazı, Derya Sokak, Ayvalıdere Caddesi, İkmal Sokak,...