28 / 04 / 2024

Beykoz tapu teslimleri

Beykoz tapu teslimleri

Beykoz sakinlerine tapularını dağıtan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İlçemizin tüm mahallelerinde tapuları vatandaşlarımıza teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birkaç ay içinde 2 bin tapu dağıttık." dedi.

Rams Garden'da tapusu hazır daireler! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimle!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 43 bin 300 metrekarelik koru alanıyla dikkat çeken projede tapu teslimleri de hemen yapılıyor.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Gaziosmanpaşa'da 796 konutun tapusu teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapu teslimleri yapıldı. 

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

Beykoz Çavuşbaşı'nda tapu sevinci!

Beykoz’daki 2/B çalışmaları kapsamında Çavuşbaşı’nda yaşayan 200 ilçe sakinine tapuları teslim edildi.

Beykoz Tokatköy'de tapu sevinci!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Beykoz Belediyesi Tokatköy’de yaşayan 217 ilçe sakinine daha tapularını teslim etti.

Beykoz Belediye Başkan Adayı İsmail Gürkan'dan tapu vaadi!

AKP'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var. Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım" diye konuştu.

Beykoz Soğuksu'ya tapu müjdesi!

Beykoz’da devam eden mülkiyet çalışmaları kapsamında Soğuksu Mahallesi Karslılar Mevkii’nde yıllardır tapu bekleyen 41 vatandaş tapularına kavuşuyor.

Beykoz Zerzevatçı Mahallesi'nde 2/B tebligatları dağıtılıyor!

Beykoz'da yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında Zerzevatçı Mahallesi’nde yaşayan 190 hak sahibine daha tapu tebligatları teslim edildi.

Beykoz'da tapular teslim ediliyor!

Beykoz’da yürütülen imar ve mülkiyet çalışmaları kapsamında ilçe sakinleri tapu sevinci yaşıyor. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek mahallelerde tapuları bizzat kendi dağıtıyor.

Beykoz Çengeldere'de tapu sevinci!

Beykoz Çengeldere Mahallesi’nde 2/B tapusunu almaya hak kazanan 140 ilçe sakini düzenlenen törenle tapularına kavuştu

Beykoz tapu teslimleri Haberi

Beykoz tapu teslimleri

Beykoz’da tapu heyecanı devam ediyor, ilçe sakinleri mahalle mahalle tapularına kavuşuyor. Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, Cumhuriyet, Dereseki, Göllü, İshaklı, Rüzgarlıbahçe ve Çubuklu Mahalleleri’nde 2/B tapusunu almaya hak kazanan 37 ilçe sakini gerçekleştirilen törenle tapularına kavuştu.

Beykoz Belediyesi’nde yapılan tapu dağıtım törenine Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, Yakup Özbek, Tacettin Aksu, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, danışmanlar, mahalle başkanları ve muhtarlar katıldı.

2 Bin Tapu Dağıtıldı

Törende ilçe sakinlerine tapularını dağıtan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İlçemizin tüm mahallelerinde tapuları vatandaşlarımıza teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birkaç ay içinde 2 bin tapu dağıttık. Bu tapular vatandaşlarımıza bayram hediyesi oldu. Sırada Tokatköy ve Zerzevat Mahalleleri var. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Tapularına kavuşmanın sevincini yaşayan ilçe sakinleri işlemeleri...