01 / 05 / 2024

Beykoz toplantı

Beykoz toplantı

BEYKOZLULARIN kuşaktan kuşağa miras kalan imar sorununda çalışmalar sonuç verdi. Beykoz Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arazilerinin devri yoluyla 3 bin 300 aileyi tapu sahibi yapıyor...

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

Beykoz'un o mahalleleri için imar kararı! 2. ve 3. etap planları resmen onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Kasım ayı olağan toplantısında Beykoz'daki  2. ve 3. Etap İmar Planları'nın onayına karar verildi.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Beykoz'un imar ve mülkiyet sorunu çözülüyor!

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, Temmuz ayı basın toplantısını gerçekleştirdi. Beykoz’da yapılan basın toplantısında İstanbul’un birçok yerindeki imar sorunları konuşuldu. 

İstanbul’un kuzeyi için kritik toplantı!

İstanbul'un en yeşil ilçelerinden biri olan Beykoz'da yer alan 286 milyon metrekarelik alan için bugün Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu toplanacak. Gerçekleştirilecek toplantıda, ekolojik temelli bilimsel araştırma raporu ışığında SİT alanı bölgeler yeniden ele alınacak

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştşç

Beykoz Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi 8. dönemin ilk olağan toplantısını Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Beykoz Belediyesi yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı!

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Beykoz Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantısında imar konuşuldu!

Beykoz Belediyesi Meclisi Ocak Ayı’nın son toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Beykoz Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Beykoz Belediyesi Meclisi ocak ayının ikinci toplantısında imar ağırlıklı gündem maddelerini konuştu.

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, gündemdeki teklifler konuşuldu.

Beykoz Belediye Meclisi Aralık çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Aralık ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi. İşte gündem maddeleri...

Beykoz’un sit yasasında değişiklik yapılacak!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Kemal Kaya, Kavacık Et-Mangal'da düzenlenen basın toplantısında konuştu. Beykoz'un imar planı sorunu olmadığını söyleyen Kaya, sit yasasında değişiklliğe gidileceğini söyledi. 

Beykoz toplantı Haberi

Beykoz toplantı

İlçe sakinlerinin yıllardır üzerinde yaşadıkları arazilerde gerçek hak sahibi olması ve tapularına kavuşması için yıllardır çalıştıklarını belirten Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, imar çalışmalarının meyvelerinin alınmaya başladığını, söyledi. 


YÜZDE 18 KDV CEPTE KALDI İBB 


parsellerinde iki yıl yasal süreyi bekleyerek vatandaşın menfaatini koruduklarını belirten Çelikbilek, "Bana satışları neden seçim öncesinde yapıyorsun? diye soruyorlar. 


Öncelikli sebebi vatandaşlarımızın bir an önce tapusuna kavuşması içindir. Diğer bir sebep ise vatandaşların ödeyeceği yüzde 18'lik KDV'de yasal sürenin dolmasını beklememizdir. O süre de bu hafta doldu. Biz de ihale sürecini başlattık. Yüzde 18 ilave KDV payı vatandaşlarımızın cebinde kaldı."...