02 / 05 / 2024

Beylerçelebi Cami son durum

Beylerçelebi Cami son durum

Osmancık Belediyesi tarafından yaklaşık 1 Milyon TL’ye ihale edilen Beylerçelebi Cami Restorasyonu ve Çevre Düzenlemesi Projesinin çalışmalarına başlandı.

Çelebi Nova'da son 4 konut! Hemen anahtar teslim fırsatı! 

'Daha iyi bir yaşam felsefesiyle' tasarlanan Çelebi Nova projesinde satışta olan son 4 konut kaldı. Peki Çelebi Nova'da konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Taksim Cami açılışa hazırlanıyor!

4 sene önce temeli atılan Taksim Cami açılışa hazırlanıyor. Cami Ramazan'ın son Cuma'sında ibadete açılacak. 

Taksim Cami ramazanın son cuması ibadete açılıyor!

Taksim'de temeli 4  sene önce atılan ve son hazırlıkların yapıldığı cami, ramazan ayının son cuma günü ibadete açılıyor.

Taksim Cami'nin inşaatı tamamlanıyor! 

Taksim'de temeli 4 sene önce atılan ve ramazan ayının son Cuma'sında açılması planlanan Taksim Cami'de çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. 

Gaziosmanpaşa'da 4 caminin inşaatında son aşamaya gelindi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı devam eden 4 cami inşaatında çalışmalar son aşamaya geldi. Camilerin Ramazan'da ibadete açılması bekleniyor.

Kayseri Kahraman Çelebi Cami'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, hayırsevere tarafından yaptırılacak Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kur’an Kursu’nun temelini attı.

Taksim Cami'nin inşaatında son durum ne?

Taksim Meydanı'nın en özel köşesinde, tramvay yolunun hemen başındaki Taksim Camii'nde inşaat kalışmaları hızla devam ediyor. 43 yıldır hayali kurulan, bu yılın sonunda ibadete açılması planlanan caminin son hali görüntülendi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kiev cami projesi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, soydaşları için konut inşası projesi ve Kiev'de cami inşası projesi kapsamındaki çalışmaların sürdüğünü aktararak, bugün bu çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdiklerini dile getirdi.

Bab'da DEAŞ'ın yıktığı ecdat yadigarı caminin restorasyonunda son aşamaya gelindi!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem yaptığı açıklamada, Suriye'de DEAŞ tarafından ağır hasar verilen, ecdat yadigarı El Bab Ulu Cami'nin restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi.

Kayseri Cami Kebir Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cami Kebir kentsel dönüşüm projesini hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Millet bahçesi noktasında Melikgazi ve Kocasinan millet bahçelerinde projelendirme çalışmalarında son safhaya geldik" dedi.

Çamlıca Cami İslam Medeniyetleri Müzesi'nde son durum ne?

İstanbul Cami ve Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Büyük Çamlıca Camisi altında yer alan İslam Medeniyetleri Müzesi de Topkapı Sarayı'na doğal olarak Cumhurbaşkanlığı'na bağlı bir müze olacağını kaydetti.

Ordu Hz. Bilal Cami'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan Hz. Bilal Cami'nin kaba inşaatını tamamlıyor.

FSB, cami inşa etme bahanesiyle para toplayan grubun faaliyetlerine son verdi!

FSB, cami inşa etme bahanesiyle topladığı paraları IŞİD'e aktaran bir grubun faaliyetlerine son verdi..

Beylerçelebi Cami son durum Haberi

Beylerçelebi Cami son durum


Osmancık Belediyesi tarafından yaklaşık 1 Milyon TL’ye ihale edilen Beylerçelebi Cami Restorasyonu ve Çevre Düzenlemesi Projesinin çalışmalarına başlandı.


İlçenin merkezi camisi olan Beylerçelebi Camisini şehir estetiği açısından meydan camisine dönüştürmeyi amaçlayan proje kapsamında abdesthaneler, şadırvan ve lavaboların yer altına alınması ve cami meydanı oluşturulması amaçlanıyor.


Belediye Başkanı Hamza Karataş, belediye meclis üyeleri Hüseyin Cebeci ve İzzet Kararkaş ile birlikte çalışmaları inceledi.


Beylerçelebi Camisinin merkezi cami olması nedeniyle yapılan çalışmaların önem arz ettiğini ifade eden Karataş “Burası şehrimizin en merkezi konumunda bir ibadethane. Halkımız en çok buraya geliyor. Cenazelerimiz bu caminin bahçesinden kaldırılıyor. Dolayısı ile şehrimizin en güzide camilerinden olan Beylerçelebi Cami’nin bahçesini biraz daha genişletmeyi ve güzel bir çevre düzenlemesi yaparak halkımıza daha iyi bir hizmet sunmayı amaçlıyoruz” dedi.


Başkan Karataş çalışmaların 2017...