04 / 05 / 2024

Beyoğlu Belediyesi Başkanlık Binası nerede

Beyoğlu Belediyesi Başkanlık Binası nerede

Beyoğlu Belediyesi Başkanlık Binası düzenlenen törenle açıldı. Tarihi Belediyenin resmi açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Beyoğlu Belediyesi’nin tarihi eserleri koruyarak yaşatma çabasını takdirle karşılıyorum,” dedi.

Ekrem İmamoğlu: Beyoğlu'nun kentsel dönüşüm ve tapu sorununu mahalle mahalle ele alacağız!

Yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi Başkanı İnan Güney’e yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu’nun kentsel dönüşüm ve tapu sorunları olduğunu ve bunları mahalle mahalle ele alacaklarını söyledi.

Kentsel Dönüşüm Yasası için ilk uygulama Talan Beyoğlu'nda başladı!

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak olan yasanın uygulaması için ilk hazırlıklar Talan Beyoğlu'nda başladı.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Bir partinin başkanlık seçimleri için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beyoğlu Belediyesi Mis Sokak'taki Ferah Apartmanı’nı kiralayacak iddiası!

Beyoğlu’nun kafe, bar ve müzikli eğlence mekânlarıyla ünlü Mis Sokağı, Beyoğlu Belediyesi’nin dikkatinde. Beyoğlu Belediye yönetimi, Mis Sokak üzerinde yer alan, tarihi Ferah Apartmanı’nı (Martin Apartmanı) restore edip kiralamak için Meclis’ten yetki talep etti. 

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

TBMM Başkanlık Konutu'nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na tahsis edileceği iddia edildi!

TBMM Başkanlık Konutunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na tahsis edileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kadın kolları başkanlık seçimi için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beyoğlu Belediyesi Başkanlık Binası nerede Haberi

Beyoğlu Belediyesi Başkanlık Binası nerede


İkinci Abdülhamit tarafından, Türkiye’nin ilk belediye binası olan Beyoğlu Belediyesi Başkanlık Binası, 3 yıllık Restorasyonun ardından düzenlenen törenle açıldı. 158 yıllık tarihi Belediyenin resmi açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Beyoğlu Belediyesi’nin tarihi eserleri koruyarak yaşatma çabasını takdirle karşılıyorum,” dedi.


Abdülhamit Han tarafından yaptırılan Türkiye’nin ilk belediye binası, aslına uygun bir şekilde restore edildikten sonra yeniden Beyoğlu Belediyesi’ne ev sahipliğini yapıyor. 3 yıl süren yenileme çalışmalarının ardından tarihi bina düzenlenen törenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa AB Bakanı Volkan Bozkır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti milletvekilleri, İstanbul Valisi Vasip Şahin, işadamları Ahmet Çalık, Adnan Polat ve dini cemaat liderleri ve davetliler katıldı.


Belediyenin Restorasyonunda emeği geçen başta Başkanımız Ahmet Misbah Demircan...