03 / 05 / 2024

beyoğlu mis sokak inci pastanesi

beyoğlu mis sokak inci pastanesi

Beyoğlu'nun simgelerinden tarihi İnci Pastanesi, bulunduğu binadan tahliye edilmesinin ardından Beyoğlu Mis Sokak'taki yeni yerinde yeniden açıldı

Beyoğlu Belediyesi Mis Sokak'taki Ferah Apartmanı’nı kiralayacak iddiası!

Beyoğlu’nun kafe, bar ve müzikli eğlence mekânlarıyla ünlü Mis Sokağı, Beyoğlu Belediyesi’nin dikkatinde. Beyoğlu Belediye yönetimi, Mis Sokak üzerinde yer alan, tarihi Ferah Apartmanı’nı (Martin Apartmanı) restore edip kiralamak için Meclis’ten yetki talep etti. 

Beyoğlu'nda sokak kapatıldı, dükkanlar boşaltıldı!

Beyoğlu'nda çökme riski bulunan bina boşaltıldı. Ardından başlatılan güçlendirme çalışmaları da durdurulan 5 katlı tarihi binanın bulunduğu sokak kapatıldı.

Beyoğlu’nda yıkılma tehlikesi olan bina tahliye edildi!

İstanbul Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi Ayhan Işık Sokak'ta yer alan 5 katlı bir bina yıkılma tehlikesi sebebi ile tahliye edildi..

Beyoğlu’nda 2 katlı bina çöktü!

Beyoğlu Çukur Mahallesi Peşkirci Sokak’ta bulunan 2 katlı bina çöktü. Olay yerine polis, sağlık, itfaiye ve zabıta ekipleri sevk edildi.

Beyoğlu'nda 5 katlı bina çöktü!

Beyoğlu'nda 5 katlı boş bir bina çöktü. Şehit Muhtar Mahallesi Taksim Yağhanesi Sokak'ta daha önce boşaltılan ve çevresi sacla kaplanan binadan sesler gelmesi üzerine, çevre sakinleri sokaktan geçenleri uyardı.

Beyoğlu Kurabiye Sokak'ta 5 katlı bina çöktü!

Beyoğlu İstiklal Caddesi yakınında 5 katlı bir bina çöktü. İstanbul Valisi Vasip Şahin'in ilk açıklamasına göre bina içerisinde herhangi bir kimse yok.

Galatasaray'dan Beyoğlu'na otel, Riva'ya dev proje geliyor!

Dursun Özbek: "Beyoğlu Hasnun Galip Sokak'ta yer alan kulüp binasının yerine de bir otel yapmak istiyoruz. Riva arazisine ise rezidans, konut ve kiralık işyerilerinin yer alacağı çok büyük bir proje planlıyoruz." dedi.

TSKB GYO Beyoğlu Tarihi Han'ın 2015 değerlemesini yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul portföyünde bulunan İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, Kemankeş - Murakıp Sokak, 121 pafta, 77 ada ve 57 no'lu Parseldeki Tahir Han Binası'na ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Beyoğlu esnafı kentsel dönüşüme tepkili mi?

Beyoğlu’nda “dönüşüm” kararlarından bir tanesi Zambak Sokak’taki Çinçin Restoran’da yaşandı. Beyoğlu'ndaki yapılar tek tek, "Depreme dayanıksız" raporlarıyla sessiz bir dönüşüme sokulduğu ortaya çıktı.

Sarıbeyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Sarıbeyoğlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül' de İstanbul İl 'i, Maltepe İlçe' si, Altayçeşme Mahallesi, Samanyolu Sokak 'ta kuruldu.

Beyoğlu'nda 10 yılda 6 bin bina restore edildi!

MİS Sokak'ta tarihi dokusu korunarak yenilenen Vakıf Gökçek Han binası, Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın katılımıyla açıldı.

Beyoğlu'nda 6 bin bina restore edildi!

Mis Sokak’ta tarihi dokusu korunarak yenilenen Vakıf Gökçek Han binası Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın katılımıyla açıldı. Başkan Demircan, “Son 10 yılda 6 bin binada restorasyon çalışması yapıldı” dedi.

Beyoğlu'nda Vefalılar Derneği'nin temeli atıldı!

Beyoğlu Turnacıbaşı Sokak’ta Vefalılar Derneği’nin temel atma töreninin açılışını gerçekleştiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Vefalılar Beyoğlu’na vefasını gösterdi” dedi.

beyoğlu mis sokak inci pastanesi Haberi

beyoğlu mis sokak inci pastanesi

İstiklal Caddesi üzerindeki Cercle d'orient Binası'nda 68 yıl hizmet veren ve 7 Aralık 2012'de tahliye edilen tarihi İnci Pastanesi, 70 günlük aranın ardından müdavimleriyle yeniden buluştu. İlk gün pastanenin kendine özgü profiterolleri de satışa sunuldu. 

     Beyoğlu'nda Mis Sokak'ta 4 katlı bir binanın giriş katında yeniden hizmet vermeye başlayan tarihi pastanenin işletmecisi Musa Ateş, gazetecilere yaptığı açıklamada, İnci Pastanesi'nin herkesin aklında bir şeyi canlandırdığını söyledi. 

     Ateş, Türkiye'de birçok değerin bulunduğunu ve bunlara sahip çıkılmasının önemine işaret ederek, İnci Pastesi'nin emsalinin bulunmadığını vurguladı. 

     Pastanenin kendi ürünleriyle ün kazandığını aktaran Ateş, ''Beyoğlu'nda her pastanenin bir özelliği vardır. Bu pastane de profiterolün anası-babasıdır. Bunların ne yazık ki değerini bilmiyoruz ama yok etmesini çok iyi beceriyoruz. Burayı yok etmeye çalıştılar. O...