14 / 05 / 2024

Beysan Taşçı kentsel dönüşüm müdürlüğü açıklama

Beysan Taşçı kentsel dönüşüm müdürlüğü açıklama

Kentsel dönüşüm projelerinde hazırlanan riskli yapı tespit raporu incelemeleri için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün çevre illerdeki personeli 30 inşaat mühendisi geçici olarak İstanbul’da görevlendirildi. Mühendislerin görevi 15 Mayıs'ta sona erecek.

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Kahramanmaraş Kültürpark'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör 2022 yılında Kahramanmaraş'ta yapmayı planladıkları kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

Mardin Midyat'ta kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31561 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Mardin Midyat'ta yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, Hayrettin Güngör, Kurtlar ve Saçaklızade'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Ankara Aktaş'ta kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediyesi, Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye bastı.

Tarsus'ta kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Zonguldak'ta kentsel dönüşüm çıkmazı!

TMMOB Mimarlar Odası Zonguldak İl Temsilcisi Turhan Demirtaş, Zonguldak’ta ‘kentsel dönüşüm’ adı altında başlatılan yıkımların yanlış olduğunu savundu.

TOKİ Rize Yağlıtaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rize Merkez Yağlıtaş Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Uşak'ta kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Uşak'ta bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 519 Adet Konut İnşaatı ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Sinop'ta kentsel dönüşüm ile yol sorunu çözülecek!

Sinop Belediye başkanı Barış Ayhan, Aslan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi ile çevre yoluna alternatif bir güzergah belirlendiğini açıkladı.

Türkiye kentsel dönüşüme öncü olacak!

Türkiye, depremle sarsılan Arnavutluk’ta kentsel dönüşüm başlatıyor. TOKİ tarafından inşa edilecek 500 konut kentsel dönüşüme örnek olacak. Türk müteahhitler de ülkede yeni projeler üretecek.

Beysan Taşçı kentsel dönüşüm müdürlüğü açıklama Haberi

Beysan Taşçı kentsel dönüşüm müdürlüğü açıklama


İstanbul’daki kentsel dönüşüm projeleri için hazırlanan riskli yapı tespit raporları, il dışından görevlendirilen 30 inşaat mühendisine emanet… 


Özellikle Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde sıkça dile getirilen sıkıntılardan biri olan ‘personel yetersizliği’ sorununa geçici çözüm olarak gerçekleşen operasyonda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün İstanbul dışındaki personeli olan 30 inşaat mühendisi, Halkalı'daki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'ne geldi. 


Geçici görevle gelen inşaat mühendislerinin 30 Nisan’da başlayan riskli yapı tespit raporu inceleme çalışmaları, 15 Mayıs 2014 Perşembe günü sona erecek.


Riskli yapı tepsiti için lisanslı kuruluşların, yapılan incelemenin ardından kendilerine bildirilen eksiklikleri üç gün içinde gidererek geri bildirim yapmamaları halinde rapor tekrar havale edilecek ve inceleme süreci uzayacak…


İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü İl Müdür...