30 / 04 / 2024

Beyşehir okul çalışmaları

Beyşehir okul çalışmaları

Beyşehir'de, ilk ve ortaöğretim kurumları, belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla yeni eğitim yılına hazır hale getiriliyor. Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezi ve mahallelerdeki tüm eğitim kurumlarında çalışma başlattıklarını anlatt

Çorum’da 'Yeni Şehir' projesi: Yaklaşık 2 milyon metrekarelik alanda çalışmalar başladı!

Çorum’da çevreye duyarlı şehir için çalışmalar start aldı. Söz konusu proje 1 milyon 870 bin metrekare alanda yapılacak.

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda imalat çalışmalarına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesine kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi için hayata geçirilen projede imalat çalışmaları kısa süre içerisinde başlayacak. 

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Ordu Şehir Hastanesi'nde çalışmalar tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan şehir hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından, hastaneye giden yolun yapımı da başlatıldı. 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesini hayata geçiren Türkerler ve Astaldi ortaklığı, 883 milyon Euro tutarlı proje finansmanı kredilerini yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma sürecinin bittiği Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Beyşehir Gölü'nde tarihi yapılar keşfedildi!

Beyşehir Gölü’nün batı kıyısında bulunan Anadolu Selçuklulara ait Kubadabad Saray Külliyesi kazılarında drone ile yapılan belgeleme çalışmaları sırasında, göl kıyısından yaklaşık 100 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bina kalıntıları ortaya çıktı. 

Sakarya'da 48 derslikli okul için kazı ve dolgu çalışmaları başladı!

Yıkımı yapılan Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan  48 derslikli okul projesinde kazı ve dolgu çalışmaları başladı.

Beyşehir okul çalışmaları Haberi

Beyşehir okul çalışmaları

Beyşehir'de, ilk ve ortaöğretim kurumları, belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getiriliyor.


Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordine halinde çalışmalar yürüttüklerini söyledi.


İlçe merkezi ve mahallelerdeki tüm eğitim kurumlarında çalışma başlattıklarını anlatan Özaltun, şunları kaydetti: "Bu çerçevede, öğrencilerimizin daha rahat bir eğitim dönemi geçirmeleri için seferber olduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha modern ve rahat koşullarda eğitim görebilmeleri, eğitim kalitesinin artırılmasına destek amacıyla eğitime her türlü desteği vermekten kaçınmıyoruz. Bu kapsamda, ilçe genelinde yer alan tüm okullarımızın bahçeleri ve ulaşımı sağlayan yolları eğitim dönemi başlamadan yeniden gözden geçirilmiştir. Yeni eğitim öğretim yılının şimdiden ülkemize, ilçemize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını...