27 / 07 / 2024

Beyttürk Ispartakule projesi

Beyttürk Ispartakule projesi

Beyttürk İnşaat, İstanbul'da dört ayrı yerde proje hayata geçirmeyi planlıyor. İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında yapılcak dört ayrı proje karma olacak.

Beyttürk İnşaat Beyttürk Ispartakule Projesi!

Beyttürk Yatırım Beyttürk Ispartakule Projesi 950 adet daireden oluşacak. Yapımına önümüzdeki iki yıl içerisinde başlanması planlanan projede çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özak Göktürk 3 geliyor! Yeni Proje!

Göktürk 3 projesi, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Peki Göktürk 3 projesi nerede? Göktürk 3 projesi ile ilgili ayrıntılar.

Özak Göktürk 2 nerede, fiyatları ne kadar?

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla lanse edilen Özak Göktürk 2 projesinde satışlar devam ediyor. Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Özak Göktürk 2 nerede, fiyatları ne kadar? İşte Özak Göktürk 2 projesi ile ilgili detaylar...

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Seba Göktürk Evleri projesi 42 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi Ekim 2022!

Dijital Türk Lirası ne zaman uygulanmaya başlanacak? İşte borsalarda yerini alacağı tarih

Dijital Türk Lirası Projesi'nın akıbeti belli oldu. Türk Lirası'nda yepyeni bir dönem başlıyor. HAVELSAN açıkladı. İşte detaylar...

Özak GYO Göktürk 2 projesi geliyor! Yeni proje!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi!

Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Avcılar Ispartakule projesi detayları...

Ege Yapı Ispartakule projesi nerede?

Ege Yapı Ispartakule projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Ispartakule projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Beyttürk Ispartakule projesi Haberi

Beyttürk Ispartakule projesi

İstanbul Avrupa yakasında Ispartakule, Kağıthane, Silivri, Anadolu yakasında Kartal olmak üzere dört karma projeler konut, ticaret ve ofis alanlarından oluşuyor.



Bursa'da 1000 konutluk projesine öncelik veren Beyttürk İnşaat, İstanbul'daki projelerini bir süre askıya aldı. Önümüzdeki iki yıl içerisinde başlaması hedeflenen projeler konut, ticaret ve ofis alanlarından oluşuyor.


Kağıthane'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek proje 20 katlı tek blok olarak tasarlandı. Proje 205 adet farklı daire tiplerinden meydana geliyor. AVM alanının da planlandığı projede sinema odaları, cafe-restoran, spa, fitness, hobi alanları, concierge gibi sosyal olanaklar bulunuyor.




Beyttürk Kartal projesi 110 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Karma konseptte tasaralann projede rezidans, otel ve AVM alanları yer alıyor.




Beyttürk Ispartakule projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 950 dairenin yer alacağı Beyttürk Ispartakule projesinde...