30 / 04 / 2024

Beyttürk Silivri projesi

Beyttürk Silivri projesi

Beyttürk Silivri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Deniz manzarasına sahip olan proje 15 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

TOKİ Silivri projesi için geri sayım başladı! İstanbul'a 257 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Silivri projesi için geri sayım başladı. TOKİ Silivri projesinin ihalesi 21 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Özak Göktürk 3 geliyor! Yeni Proje!

Göktürk 3 projesi, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Peki Göktürk 3 projesi nerede? Göktürk 3 projesi ile ilgili ayrıntılar.

Özak Göktürk 2 nerede, fiyatları ne kadar?

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla lanse edilen Özak Göktürk 2 projesinde satışlar devam ediyor. Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Özak Göktürk 2 nerede, fiyatları ne kadar? İşte Özak Göktürk 2 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Silivri projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Tam 257 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Silivri projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Tam 257 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Silivri 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Kredi kartları yeni yılda tarihe karışıyor! İslam Memiş açıkladı!

Merkez Bankası, Dijital Türk Lirası Projesi’nin birinci faz çalışmaları kapsamında, Dijital Türk Lirası Ağı üzerindeki ilk ödeme işlemlerinin başarılı bir şekilde gerçekleştirileceğini duyurdu. Bununla birlikte kredi kartı ve banka kartı tarihe mi karışıyor? İşte detaylar...

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Seba Göktürk Evleri projesi 42 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi Ekim 2022!

10 soruda TOKİ İstanbul Silivri 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Silivri Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da 50.000 konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul Silivri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Dijital Türk Lirası ne zaman uygulanmaya başlanacak? İşte borsalarda yerini alacağı tarih

Dijital Türk Lirası Projesi'nın akıbeti belli oldu. Türk Lirası'nda yepyeni bir dönem başlıyor. HAVELSAN açıkladı. İşte detaylar...

Beyttürk Silivri projesi Haberi

Beyttürk Silivri projesi

Beyttürk İnşaat tarafından hayata geçirilecek Beyttürk Silivri projesine önümüzdeki 2 yıl içerisinde başlanması planlanıyor. Proje 15 bin metrekare arsa alanına sahip.


Beyttürk Silivri satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. İçerisinde cadde dükkanlarının da yer alacağı proje deniz manzaralı bir konumda yükselecek. 


Beyttürk İnşaat Silivri projesi ile birlikte İstanbul Kağıthane, Ispartakule ve Kartal olmak üzere toplam 4 yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. 



Tel: 444 5 321

Web: http://www.beytturk.com/

Özge...