08 / 05 / 2024

bgc konutları kıurası bursa

bgc konutları kıurası bursa

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirilen TOKİ Yunuseli BGC Evleri kurası yarın yapılacak.

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

İzmir deprem konutları için geri sayım başladı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrası hasar alan ve yıkılan yapıların yerine inşa edilen deprem konutları kısa süre içerisinde teslim edilecek.

Van Başkale'deki deprem konutları kısa sürede tamamlanacak!

Van'ın Başkale ilçesinde depremzedeler için inşa edilen deprem konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Deprem konutları kısa süre içerisinde depremzedelere teslim edilecek. 

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

Manisa'da deprem konutlarının inşaatı tamamlandı!

Önceki yıl Manisa'da meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutların yapımı tamamlandı. Yeni konutlar kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Denize sıfır inşa edilen konutlar kıyılara zarar veriyor!

İçişleri Bakanlığı’nın sahil raporuna göre, deniz kenarına inşa edilen konutların kıyılara büyük zarar verdiği ortaya çıktı. 

Gebze Emlak Konutları kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında, 6471 Ada 1, 2, 3 ve 4 Parsel Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı, Kısmi Kesin Kabul

Az katlı bahçeli konutlar küçülerek büyüyor!

Özellikle metrekaresi küçük, az katlı bahçeli konutlar ya da müstakil konutlara eğilim arttı. Bu beklentiler doğrultusunda yeni projeler de üretilmeye başlandı.

Metin Bulut: Deprem konutları kısa zamanda tamamlanacak!

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ'daki deprem konutlarının kısa zamanda tamamlanacağını söyledi. Bulut, "Süreç planlandığından daha iyi bir şekilde işliyor" dedi...

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Konutta en pahallı 50 ilçe!

Türkiye genelinde konut ortalama metrekare değerleri incelendi. Ortaya çıkan sonuçlara göre en pahallı konutlar kıyı kesimlerinde bulunuyor. Listenin en başında Beşiktaş yer alıyor...

Başakşehir Gölet Konutları KİPTAŞ!

Başakşehir Gölet Konutları KİPTAŞ fiyatları 204 bin TL ile 576 TL arasında değişiyor. 594 dairenin yer aldığı projede daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

bgc konutları kıurası bursa Haberi

bgc konutları kıurası bursa

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) imzasıyla ursa Osmangazi İlçesi'nde yükselen 452 konut için nefesler tutuldu.  Basın Mensupları'nın oturacağı TOKİ Yunuseli BGC Evleri'nde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


TOKİ Yunuseli BGC Evleri kurası yarın!

Yöresel konseptte tasarlanan TOKİ Yunuseli BGC Evleri kurası yarın saat 10:00'da Fethiye Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Projede icaret merkezi, cami, spor sahaları, oturma alanları, çocuk oyun alanları, meydan ve gezinti yolları gibi yaşam alanları bulunuyor. 

TOKİ Yunuseli BGC Evleri projesinde 9 bin metrekarelik yeşil alan, 565 ağaç, 4 bin 59 çalı dikimi ile geniş peyzaj alanı yer...