27 / 04 / 2024

Bi Na Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bi Na Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bi Na Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde Bilgihan Sürmen ve Birol Cihan tarafından 500 bin TL sermaye ile kuruldu...

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Elektrik Tesisleri Proje Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Elektrik Tesisleri Proje Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gülizar Biçer Karaca'dan Denizli’deki imar kararına tepki!

CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Pamukkale’deki imar kararına tepki gösterdi.

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar!

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31060 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ!

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ 30992 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den Dilovası'na 429 konutluk proje!

Türkiye'nin dört bir yanında konut üreten TOKİ, Dilovası'na 429 konutluk yeni proje yapıyor.

Elektrik Tesisleri Proje Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Elektrik Tesisleri Proje Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 30666 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik esasları...

Yangına karşı önlem proje aşamasında alınmalı!

AKG Gazbeton Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, projelerde seçilen malzemelerle yangınların önüne geçileceğini açıkladı. Güvenç, yangına karşı ilk önlemin binaların proje aşamasında alınması gerektiğini söyledi. 

Adana’da asırlık konaklar yenilenecek!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Kayalıbağ Mahallesi’nde 9’u tescilli, toplam 31 binanın aslına uygun şekilde restore edilmesi ve antik kalenin turizme kazandırılması adına proje hazırladı. 

38. Cadde satış ofisinde Gönye Proje imzası!

Türkiye’nin önde gelen markalı konut ve ofis projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım, 38. Cadde projesinin satış ofisini kullanıcıların kendilerini evinde hissedebileceği sadelik ve sıcaklıkta, aynı zamanda da ferah ve şık bir tasarımla biçimlendirdi..

İzmir'e Suriyeli okulu inşa edilecek!

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan Suriyeli vatandaşların eğitim ihtiyacını karşılamak için Subaşı mahallesine Suriyeli Okulu inşa edilecek Okulun yapılmasına proje biter bitmez başlanacak.

Bi Na Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Bi Na Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Bi Na Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde Bilgihan Sürmen ve Birol Cihan tarafından 500 bin TL sermaye ile kuruldu.


Şirket ortakları;


Ad        Soyad Sermaye

BİLGİHAN SÜRMEN 375.000,00 TL

BİROL        CİHAN 125.000,00 TL



Bi Na Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mesken , konut, işyeri inşaatları yapmak.bina, mesken, fabrika, alt yapı, üst yapı projesi oluşturmak ve üst yapı inşaatı yapıp satmak,satın aldığı ve kat karşılığı taahhütte bulunduğu arsalar üzerine inşaatlar yaparak bunların tümünü ve bağımsız bölümlerini satmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak...