30 / 04 / 2024

Biaport Bursa Özçeliksan

Biaport Bursa Özçeliksan

Biaport Bursa Özçeliksan 18 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor, yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilen proje 20 katlı 3 blok halinde yükseliyor

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Bursa'da binalar arasında sıkışan Aşık Yunus türbesi gün yüzüne çıkarılacak!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde binalar arasında kalan sıkışıp kalan Aşık Yunus türbesi yapılan kamulaştırmalarla gün yüzüne çıkarılacak.

Bursa'da Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi oldu!

Bursa'da 1982 yılında kurulan  Hasan Sözüneri Mimarlık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Tasarım Merkezi olarak kabul edildi...

Bursa'da plan iptali krizini, imar devrimi çözüyor!

Bursa’nın inşaat gelişim bölgelerindeki planların yargı kararıyla iptal edilmesi sonucu doğan inşaat krizi adım adım çözüme kavuşuyor.

Bursa’daki inşaatlar için yeni plan iptali krizini ‘imar devrimi’ çözüyor!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşe yazısında Bursa’da imar planların yargı kararıyla iptal edilmesi sonucu doğan inşaat krizinin çözümünün imar devrimi olduğunu anlattı. İşte Ahmet Emin Yılmaz’ın o yazısı…

Bursa'da inşaatlar için ‘yeni plan’ çözümü!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü yazısında Bursa'da ''İmar planlarının iptaliyle duran inşaatlar için ‘yeni plan’ çözümü''nü kaleme aldı.

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Evrim Kırmızıtaş Başaran Bursa'da eğitim verdi!

Lüks konut uzmanlık alanında Türkiye'nin sürdürülebilir en başarılı ismi Evrim Kırmızıtaş Başaran, "Lüks Konut Satışı Eğitimi" adı altında Bursa da eğitim verdi...

Bursa Karaağız'da tesise verilen yapı ruhsatı durduruldu!

Bursa’nın Karaağız bölgesinden yapılması planlanan biyokütle enerji santralının yapı ruhsatı yerel halktan gelen tepkiler üzerine durduruldu. Bölge sakinleri santralın bölgeye vereceği zarara dikkat çekmek için 322 gündür nöbet tutuyor.

Bursa'da kontrolsüz yıkılan bina çöktü!

Bursa'da kontrolsüz ve güvenlik önlemi alınmadan yıkılan 3 katlı bina çöktü. Yıkım, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bursa'nın kentsel dönüşüm krizi çözülüyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm krizinin çözülmesi için harekete geçildi. Büyükşehir Beledi Meclisi tarafından bölge hakkında önemli kararlar alındı. 

Bursa'nın kentsel dönüşümünde düğüm çözüldü!

Bursa kentsel dönüşüme hızlı başladı. Yerinde dönüşümün neredeyse zorunlu hale geldiği kentte yenilenmenin kentsel dönüşümle gerçekleşmesi benimsendi. Bursa'nın kentsel dönüşümünde düğüm çözüldü.

Biaport Bursa Özçeliksan Haberi

Biaport Bursa Özçeliksan

Biaport Bursa Özçeliksan tarafından inşa ediliyor. 18 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projede anahtar teslimleri Aralık 2014 'te gerçekleşecek.


Biaportözlüce 'de 2+1, 3+1 ve 5+1 konut tipleri mevcut. Özlüce Biaport 'tan yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


Özlüce Biaport Özçeliksan fiyatları: 

3+1 konutlar 541 bin lira ile 560 bin lira arasında;

5+1 konutlar ise 430 bin Euro ile 650 bin Euro arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu.



Biaport Rezidans 'ta ;3 oda 1 salon konutlar 211 ve 222 metrekare arasında, 5 oda 1 salon konutlar ise 427 ve 448 metrekare olarak tasarlandı. Biaport Özlüce 20 katlı 3 blok halinde yükseliyor.


Biaport Bursa 'nın sosyal donatı alanları arasında; SPA, çocuk oyun alanı, restoran, açık yüzme havuzu, fitness salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor.


Adres: Ertuğrul Mh....