06 / 05 / 2024

biçerdöver

biçerdöver

Türkiye’de hareketli döviz kuru nedeniyle fiyatlar her geçen gün değişirken New Holland TC Serisi Biçerdöverler euro üzerinden satışa sunuluyor. Farklı tabla seçenekleriyle üreticinin vazgeçilmezi olan TC Serisi fiyatlarını sizler için derledik.

Erd Design Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Design Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem İlhan tarafından kuruldu.

Bi Design İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Bi Design İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Murat Tanrıöver kimdir? Hangi görevlerde bulundu?  Uzmanlık alanı nedir?

Hedef Holding A.Ş Yönetim kurulu Üyesi Murat Tanrıöver kimdir? Kaç yaşında? Murat Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Tanrıöver'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Tanrıöver'in hayatına dair merak edilenler.

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Kavçan tarafından kuruldu.

Euro üzerinden satışa çıktı! New Holland TC Serisi Biçerdöverler 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’de hareketli döviz kuru nedeniyle fiyatlar her geçen gün değişirken New Holland TC Serisi Biçerdöverler euro üzerinden satışa sunuluyor. Farklı tabla seçenekleriyle üreticinin vazgeçilmezi olan TC Serisi fiyatlarını sizler için derledik.

Samsung ‘Bi Yenilik Yap’ kampanyası ile Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 süper fiyata! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Samsung ‘Bi Yenilik Yap’ kampanyası ile Galaxy Z Fold alımlarında 4000+1500  ve Galaxy Z Flip4 alımlarında 2500+500 TL değerinde indirim sağlıyor. Ayrıca çoklu değişim programı ile 35 bin lira ile 12 bin 200 lira arasında değişim imkanları sunuyor. İşte kampanya şartları

Hoşver Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hoşver Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arif Emir Hoşver tarafından kuruldu.

İstanbul'un paha biçilemeyen arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde neler oluyor? Son dakika! 

İstanbul'un paha biçilemeyen arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat devam ediyor. İşte arazideki son durum...

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kağıthane'de Hüseyin Narmanlı tarafından kuruldu!

Erd Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Nursefa Erdem tarafından kuruldu.

Türkiye'de buğday alım fiyatı beklenirken hükümetten son dakika sürpriz ihracat hamlesi! Düğmeye basıldı!

Türkiye'de buğday hasat sezonu açıldı. Çiftçiler Adana'da sezonun ilk ürününü almak için tarlalarına biçerdöverleri soktu. Ancak buğdayla ilgili bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. İşte detaylar...

Erd Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Erdal Çiçek ve Kamil Murat Birgören ortaklığında kuruldu.

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammad Hosseın Imanıanı ve Zeynel Nazlı ortaklığında kuruldu.

biçerdöver Haberi

biçerdöver

1992 yılından bu yana, üreticinin tercihlerinden biri olan New Holland TC Serisi Biçerdöverler, yüksek kapasitesi, kullanım ve bakım kolaylığı, yaygın servis ağı ile yedek parça bulunurluğu, uzun kullanım ömrüyle Türkiye’nin en çok tercih edilen biçerdöveri olarak bilinmekte.

6 bin 400 litre depo kapasitesi ve 72 l/s yüksek boşaltma hızıyla kullanıcı dostu olan TC Serisi biçerdöverler kabinden kumanda edilebilen ve yüzde 100 boşaltılabilen depo tasarımına sahip.

TC Serisi biçerdöverler için 4.57 metre çalışma genişliğine sahip yüksek kapasiteli tabla standart olarak sunulmakla birlikte, isteğe bağlı olarak 5.18 metrelik genişliğine sahip tabla ile de kullanıma uygundur.

NEW HOLLAND TC SERİSİ BİÇERDÖVER EKİM 2022 FİYAT LİSTESİ

TTE8001005 TC 5.80 Standart (4,57 m Tabla) 21/22 Model 167.443 €

TTE8001005 TC 5.80 Standart (4,57 m Tabla) 22/22 Model 175.323 €

TTE8001005 TC 5.80 Standart (4,57...