05 / 05 / 2024

biden abd altyapı planı 2021

biden abd altyapı planı 2021

ABD Başkanı Joe Biden ABD’nin altyapısını yenileyecek olan 8 yıllık planını duyurdu. Biden bu planı 'bir kuşakta bir kez olacak yatırım' şeklinde nitelendirdi.

Petrolde Biden rüzgarı! Petrol fiyatları düşmeye başladı! Brent petrol bugün ne kadar?

Petrol fiyatları, ABD Başkanı Joe Biden'ın yönetiminin bu hafta İsrail'i ziyaret etmeyi planlamasıyla düşüşe geçti. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 17 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Biden, beklenen imzayı attı, hükümetin kapanması önlendi!

ABD Başkanı Joe Biden, hükümetin kapanmasını önleyecek geçici bütçe tasarısını imzaladı. Biden, “Milyonlarca çalışkan Amerikalıya gereksiz acı verecek gereksiz bir krizi önlemiş olduk” ifadesini kullandı.

ABD, temiz enerji için 20 milyar dolarlık finansman açıkladı!

Başkan Biden önderliğindeki ABD, temiz enerji yatırımlarını desteklemek amacıyla 20 milyar dolarlık yeni finansman imkanını duyurdu. İşte ayrıntılar...

ABD- Çin ticaret savaşlarında gerginlik büyüyor! Huawei'ye ihracat lisansı iptali

Biden yönetimi, ABD şirketlerinin çoğu ürünü Çinli Huawei'ye ihraç etmesi için lisans iznini durdurdu.

ABD son noktayı koydu! Huawei ve ZTE adaya veda ediyor!

ABD, Huawei ve ZTE cihazlarının ithalatını yasakladı. Bu markaların telekomünikasyon ekipmanları altyapıda kullanılmayacak.

Biden'dan yeni hamle geldi!

ABD Başkanı Joe Biden, yerli EV pil üretimi için 2,8 milyar dolarlık sübvansiyon sağlanacağını açıkladı.

Biden'den flaş açıklama! 

ABD Başkanı Joe Biden, benzin fiyatlarını galon başına 1,60 doların altına alabileceğini, ancak Rusya ve Suudi Arabistan'ın yaptıkları nedeniyle gaz fiyatlarının yükseldiğini söyledi.

ABD yönetiminden Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni güvenlik yardımı!

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni bir güvenlik yardımı yapacağını duyurdu.

Enflasyon Biden hükümetinin sonunu hazırlıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yapılan bir ankete göre, vatandaşların sadece yüzde 1'i Başkan Joe Biden'ın ekonomi politikalarını "mükemmel" olarak değerlendiriyor.

ABD Başkanı Joe Biden'ın enflasyon açıklaması sonrası piyasalar hareketlendi! İşte kripto para piyasasında son durum...

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden kısa bir süre sonra ülkede enflasyonun aşağı yönlü seyir etmeye başlayacağını belirterek, "Önümüzdeki aylarda biraz daha ters rüzgarlarla karşı karşıya kalabiliriz. İşimiz daha bitmedi" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden'dan enflasyon açıklaması sonrası piyasalar hareketlendi! İşte kripto para piyasasında son durum...

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden kısa bir süre sonra ülkede enflasyonun aşağı yönlü seyir etmeye başlayacağını belirterek, "Önümüzdeki aylarda biraz daha ters rüzgarlarla karşı karşıya kalabiliriz. İşimiz daha bitmedi" ifadelerini kullandı. İşte Biden'ın enflasyona dair açıklamaları ve

Türkiye ile ABD arasında kritik alışveriş! Joe Biden açıkladı

Türkiye ile ABD arasında 6 milyar dolar değerinde olan kritik F-16 anlaşması ile ilgili ABD lideri Joe Biden'dan açıklamalar geldi. 

ABD'nin iklim krizi için çözümü! Biden yüzünü Tesla'ya çevirdi

Tüm dünyayı etkisi altına alan iklim krizi ABD'yi de derinden sarsıyor. Reuters'ta yer alan bir haberde ise Biden yönetiminin çareyi Tesla'da bulduğunda bahsedildi.

biden abd altyapı planı 2021 Haberi

biden abd altyapı planı 2021

ABD Başkanı Joe Biden ABD’nin altyapısını yenileyecek olan 8 yıllık planını duyurdu. Sputniknews'te yer alan habere göre planı 'bir kuşakta bir kez olacak yatırım' şeklinde nitelendiren Biden planın sadece sorunlara geçici çözüm getirmeyecek ve İkinci Dünya Savaşından bu yana gerçekleşmiş en yüksek iş kapasitesi yaratacak bir yatırım olduğunu belirtti.

“İnanıyorum ki 50 yıl sonra insanlar dönüp baktığında bu anı ABD’nin geleceği kazandığı an olarak görecekler” diye konuşan  ABD Başkanı Joe Biden, gelirin önümüzdeki 15 yıl içerisinde firmalara uygulanan vergilerden sağlanacağını söyledi. Biden firmalara uygulanan vergiyi yüzde 21’den yüzde 28’e yükselteceğini açıkladı. Biden 'sadece bunu yaparak 1 trilyon dolar gelir sağlayacağız' diye konuştu.

Cumhuriyetçileri de planı desteklemeye davet eden Biden, “Bugünkü bölünmüşlük bizi geleceğe dair doğru şeyleri yapmaktan alı koymamalı” diye konuştu.

Alt yapıya...