26 / 07 / 2024

Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ercan

Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ercan

Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ercan, “Şile ’deki sahalara ruhsat verilmezse kil fiyatı 4 kat artacak. İhracat bitecek, iç piyasada fiyatlar katlanacak” dedi

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik yönetim kurulu danışmanı oldu!

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Danışmanı oldu. Hazım Ellialtı, 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu'na danışmanlık hizmeti verecek.

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

Bien Seramik, Unicera Fuarı'na katılacak!

UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fu­arı’nın bu yıl 28’incisi düzenleniyor. 23- 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda yerini alacak olan Bien Seramik, sektörün alıcı ve üreticileri ile burada buluşacak.

Bien Seramik 2016'da büyüme oranını artıracak!

Bien Seramik, yaptığı yeni yatırımlarla kapasitesini artırırken, ürün gamına 60X120 ebadını ekliyor. Şirket 2016 yılında yeni yatırımlarla seramik ebatlarını büyütmüş olacak...

Bien Seramik Van'da 3 katlı mağaza açtı!

Bien Seramik’in Van’daki bayisi Van Derya Yapı’nın yenilenmesi ve konsept mağaza haline getirilmesinin ardından mağazaya açılış töreni düzenlendi. Mimar ve müteahhitlerin özel konsept mağaza açılışına ilgisi büyüktü

Bien Seramik, vitrifiye alanında 2 seri üretti!

Son üç yıldır seramik sağlık gereçleri de üreten Bien Seramik vitrifiyede sektöre giriş yaptı. Birbirlerine tamamen zıt formları olan Fracture ve Organic serileri prestijli tasarım ödüllerinin de sahibi.

SERKAP Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hanifi Mutlu seçildi!

Türk seramik sektöründeki her türlü seramik kaplama malzemeleri üreten kuruluşları aynı çatı altında toplayan Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği (SERKAP) yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı’nı seçti.

Uşak Seramik yönetim kurulu görev dağılımını yayınladı!

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik Sanayi A.Ş. yönetim kurulu görev dağılımını yayınladı.

Uşak Seramik bağımsız yönetim kurulunu genel kurula sundu!

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik Sanayi A.Ş. bağımsız yönetim kurulunu genel kurula sundu.

Turan Kıratlı ve Salim Çam Uşak Seramik yönetim kurulu üyesi oldu!

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Turan Kıratlı ve Salim Çam Uşak Seramik yönetim kurulu üyesi oldu.

Ege Seramik yönetim kurulu görev dağılımını yaptı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 6 Mayıs 2014 tarihli olağan genel kurul toplantısında seçilen yönetim kurulu üyeleri toplanarak görev dağılımını yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı olarak İbrahim Polat yeniden belirlendi...

Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ercan Haberi

Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ercan


Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ercan, Şile’deki seramik kili sahalarına ruhsat verilmemesi halinde, seramik sanayinin ihracatta rekabet gücünü kaybedeceğini, iç pazarda da fiyatların artacağını söyledi. Ercan, “Ruhsat sorunu çözülmezse seramik sanayi her yıl fazladan 1 milyar dolar ithalat yapmak zorunda kalacak. Halen ton başına 25 lira olan kil fiyatları 100 liraya çıkacak” dedi.

Türkiye’de kilin Söğüt ve Şile’de çıkarıldığını, ayrıca Ukrayna’dan ithalat yapıldığını belirten Ercan, şunları söyledi:

“Söğüt ve Şile’deki iki kil sahası da bizim için zaruri. Söğüt rezerv açısından çok daha büyük, Şile’de daha az ama ruhsat sıkıntısı olduğundan sektör ciddi sıkıntı yaşıyor. Bu da sektörün önümüzdeki yıllarda çok ciddi zorluğa gireceğinin bir işareti. Ruhsat verilirse rezervler 15-20 yıl yeter. Ruhsat verilmezse 1-2 yıl içinde sektörün kili kalmayacak,...