26 / 07 / 2024

Bilal Özdemir

Bilal Özdemir

Bilbed Mantolama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Eylül'de Esenyurt, İstiklal Mahallesi, Sanat Sokak'ta kuruldu.

İNTES'in acı günü: Özdemir Emral vefat etti!

Türkiye İnşat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi Deha Emral'ın amcası Özdemir Emral vefat etti.

Gülay Özdemir: Ülke genelinde mevcut binaların yarısı güçlendirilmeli!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir, "Mevcut bina stokunun yarısının güçlendirilmesi gerektiği ve ülke genelinde 20 yılda 14 milyon konutun elden geçirilmesi gerekmektedir” dedi.

Murat Özdemir: Yeşil Yol Projesi'nin bölgeye katkısı olacak!

Mimar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Özdemir: "Yeşil Yol Projesi'nin bölgeye katkısı olacaktır. Bölge insanının çekincelerini de dikkate almak lazım" dedi.

Antalya Elmalı Özdemir Göleti'nde sona gelindi!

Devlet Su İşleri ( DSİ ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Elmalı Özdemir Göletinde ve Sulama inşaat alanlarının güzergâhında incelemede bulundu.

Nihat Özdemir: 3. Havalimanı inşaatında sorun yok!

3.Havalimanı inşaatı yapımcı firmalarından Limak Holding'in Başkanı Nihat Özdemir, inşaatta bir sorun olmadığını ve havalimanının 2018 Ocak ayında açılacağını ifade etti.

Bilal Duman 216 Yapı Satış Müdürü oldu!

Bugüne kadar aralarında 216 Sancaktepe Konutları, 216 Butik, 216 Koru ve 216 Butik Plus’ın da bulunduğu bir çok konut projesine imza atan, 216 Yapı’nın satış müdürlüğüne Bilal Duman getirildi.

Gürhan Özdemir kimdir?

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Gürhan Özdemir kimdir? Gürhan Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürhan Özdemir, ne zamandan beri İNTES bünyesinde hizmet veriyor? İşte Gürhan Özdemir..

Şahinbey Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Türkmenler Mahallesi'nde yaptırılan Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi ve parkının açılışı yapılan törenle yapıldı.

Nihat Özdemir: 3. havalimanı arazisi gördüğüm en zor arazi!

Nihat Özdemir, "Bunca yıllık iş hayatımda gördüğüm en zor arazi. Zemin işi çok meşakkatli. Fakat her türlü zorluğa rağmen, dünyanın en önemli havalimanlarından biri olacak bu projeyi 29 Ekim 2017’ye yetiştireceğimizi düşünüyorum." dedi.

Özdemir Grup Port Life Tuzla Projesi!

Özdemir Grup imzası ile yükselen projede 240 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Özdemir Grup Port Life Tuzla Projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 7 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Özdemir Grup Port Life Tuzla!

Özdemir Grup Port Life Tuzla 'da teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Satış süreci devam eden projede 2+1'den dublekse kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Sabri Özdemir Batman'daki yol çalışmalarını inceledi!

Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir asfalt, yol kaldırım ve kilit parke taşı döşeme faaliyetlerinin sürdüğü çalışma sahalarında denetimlerde bulundu.Özdemir daha sonra Pınarbaşı mahallesindeki Hamidiler caddesinde asfalt serim çalışmalarını denetledi.

Gülten Özdemir: Seyrani Kocasinan'ın incisi olacak!

Muhtar Gülten Özdemir, Seyrani Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi'yle ilgili yaptığı değerlendirmede, 'bu proje ile Yeni Kocasinan'ın cazibe merkezi Seyrani Mahallesi olacak, proje tamamlandığında mahallemiz Kocasinan'ın incisi olacak' dedi.

Bilal Özdemir Haberi

Bilal Özdemir

Bilbed Mantolama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu. 


Bilbed Mantolama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak...