29 / 04 / 2024

Bilecik çarşı dönüşümü

Bilecik çarşı dönüşümü

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2016 yılında yapacağı 12 dev proje hakkında bilgi verirken, Seven Çarşısı dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Ömer Arısoy: Kentsel dönüşüm projelerimizi sonuçlandırıyoruz!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’ne konuk oldu. Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan başkan Arısoy, projelerin tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. 

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm kamu lojmanlarıyla başlıyor!

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm bölge halkı için umut oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merakla beklenen dönüşümün ilk adımının Cilimboz Deresi kıyısındaki lojmanlarla başlayacağını duyurdu...

Bozüyük'te kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Çarşı Mahallesi’nde başlatılan Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla sürüyor.

Çarşamba'daki kentsel dönüşüm projeleri 2018'e damga vurdu!

Samsun'un Çarşamba ilçesi, 2018 yılında hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.

Tarihi Uzunçarşı’daki dönüşüm tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da dönüşüm çalışmalarının tamamlandığını ve 9 Kasım Cuma günü 14.00’da açılışının yapılacağını müjdeledi.

Çarşamba'daki dönüşüm çalışmaları Türkiye'ye örnek oluyor!

Samsun’un Çarşamba ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  

Çarşamba'da dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar yaptığı açıklamada “Bafracalı Mahallesi’nde başladığımız Kentsel Dönüşüm 1. etap inşaat Çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Bilecik çarşı dönüşümü Haberi

Bilecik çarşı dönüşümü

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2016 yılında yapacağı 12 dev proje hakkında bilgi verirken, Seven Çarşısı dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi. Yağcı, 2016 Mart ayında Seven Çarşısı’ndaki esnafının tamamının boşaltılacağını belirterek, “Şehrin sosyal hayatı açısından önemli bir süreci burada size açıklıyorum. Artık Seven Çarşısı Dönüşüm Projesine başlıyoruz. Oradaki hemşehrilerimiz çürük bir yapıda duruyorlar. Ama biz bu yapının bu anlamda girişimle tahliyesini istemiyoruz. Hemşehrilerimiz orada ticaret erbabı olduğu için birçoğu zaman tanıma adına çünkü bu kentsel dönüşüm anlamında çürük yapı formatından hareket edersek 2 ay içerisinde herkes boşaltmak zorunda kalır. Boşaltılmazsa 20 gün içerisinde yıkım zorunluluğu var. Biz o formülü kullanmıyoruz. Yılbaşında müdürlüklerimiz yazıları yazacaklar. Oradaki esnafımız da yılbaşından itibaren mart, nisana kadar orayı boşaltmalarını talep ediyoruz. Ama boşaltmayacağım diyenlere de...