29 / 04 / 2024

bilecikteki özel hastaneler

bilecikteki özel hastaneler

Bilecik Osmangazi Mahallesi'ne (TOKİ) "özel hastane" geliyor. Adapazarlı 10 uzman doktorlu bir sağlık grubu tarafından Bilecik'e özel hastane açmak için Sağlık Bakanlığı'na başvurulduğu ve hastane yerinin belirlendiği öğrenildi.

Orta sınıf özel hastanelere gidemiyor!

Orta sınıf, özel hastanelerden resmen koptu. Özel Hastaneler Derneği Başkanı Reşat Bahat, SGK’nin enflasyon oranında yükseltmediği fark ödemeleri nedeniyle özel hastanelerin orta sınıf için pahalılaştığını ifade etti.

Özel Hastanelerin yönetmeliğinde değişikliğe gidildi! Resmî Gazete'de yayınlandı!

Resmî gazetede 'Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' yayınlandı ve muayenehane hekimlerini ve sağlık çalışanlarını ilgilendiren düzenlemeler yapıldı. Yönetmelik değişikliği ile, muayenehane sahibi doktorlar için yeni bir kolaylık getirildi.

Milyonlarca kişiye şok! Özel hastanelerde yüzde 40 zam bombası! SGK sisteminden ayrılıyorlar!

SGK'nın, özel hastaneleri tüm branşlarda anlaşmaya zorlamasıyla, bazı özel hastaneler SGK sistemi dışında kaldı. Devlet hastanesinde randevu bulamayan hastalar, özel hastanelerde fahiş rakamlarla karşılaşıyor. Şimdi de yüzde 40 zam gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Özel hastane muayene ücretleri ne kadar? İşte ayrıntılı liste

Sağlık problemleri için devlet yerine tercih edilebilen özel hastaneler, hastalardan ücret talep ediyor. Peki özel hastanelerin ücretleri ne kadar? İşte ayrıntılı liste...

Özel hastanelerden emlak vergisi talebi!

Özel hastaneler, kamulaştırma yerine teşvik talep ediyor. Sektör temsilcileri, devletin direkt aldığı emlak, elektrik, tıbbi atık vergisi gibi giderler alınmazsa bile önemli bir teşvik sağlanmış olacağını belirtti.

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

YİD ve kamu özel işbirliğiyle devredilen hastaneler mecliste!

Yap-işlet-devret ve kamu özel işbirliği modeliyle özel sektöre devredilen hastanelere ve diğer hizmetlere dair uygulama detayları meclis gündemine taşındı...

Dev hastaneler geliyor!

Sağlık sektöründe son dönemde büyük boyutlu hastane yatırımları dikkat çekiyor. Bundan 20 yıl önce 5 bin metrekarelik hastanelerle yola çıkan özel sağlık kuruluşları artık büyüklüğü 100 bin metrekareyi bulan hastaneler açmaya başladı.

Bursa'da OHAL kapsamında kamulaştırılan özel hastaneler mecliste!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa'da 667 sayılı OHAL KHK'sı kapsamında kamulaştırılan özel hastanelere ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sıla Grup, İran'da yeni hastaneler için kolları sıvadı!

Sıla Grup Yöneti̇m Kurulu Başkanı Dr. Şahin: "İran'da kamu özel işbirliğiyle gerçekleştirilecek yeni hastaneler için kolları sıvadık. Yeni projeler için Sıla Grup'un belirlediği hedef, en az 2 bin yatak ve 1 milyar dolar" dedi.

Özel hastaneler otel ve restoranlara rakip oluyor!

SAĞLIK Bakanlığı'nın kamu ve özelde sağlık standartlarını yükseltmesiyle birlikte artık sağlık sadece sağlık olmaktan çıktı. Bakanlığın hastane standartlarını yeniden belirlemesiyle hastanelerinin nitelikleri de arttı.

Sartaş Boya hastaneler için özel boya üretti!

Sartaş Boya A.Ş. Ar-Ge Müdürü Zafer Erbatur: "Dezenfekte edilmeyen ve bakteriler için güzel bir yaşam ortamı olan duvar ve tavanları da sürekli dezenfekte edecek bir su bazlı boya geliştirmeyi hedefledik" dedi

Özel hastanelerde satış için sıraya girildi!

Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanı Reşat Bahat, “Süre azaldığı için panik halde ruhsat alım-satımı var, daha da kötüsü şu anda özel hastanelerin yüzde 30’u değerinin altında satmak için sırada” dedi...

bilecikteki özel hastaneler Haberi

bilecikteki özel hastaneler

TOKİ bölgesinde bulunan Kuruluş Camii'nin yanındaki ticaret alanına yapılacak hastane için, girişimci firmanın temsilcilerinin ve Belediye Başkanı Selim Yağcfnın esnafla görüştüğü ve orta yol bulunarak anlaşma sağlandığı ifade ediliyor. 


Toplam 5000 m2 üzerine kurulu ticaret alanının oradaki dükkan sahiplerinden toplam aylık 13.000TL'ye kiralandığı da gelen bilgiler arasında. 


Mevcut yerde şuan ekmek fırını, mini market ve tuhafiyeci faaliyet gösterirken, oldukça büyük olan binanın kalan kısımları ise ya depo olarak kullanılıyor ya da boş duruyor. Öncelikle Tıp Merkezi olarak başlayacak Hastane'nin bu yıl sonuna kadar faaliyete geçmesi beklenirken adı Ertuğrul Gazi Özel Tıp Merkezi olacağı öğrenildi. 


Özel hastanenin kaç yatak kapasiteli olacağına ilişkin şuan için bir karar verilmediği alanda yapılacak etüd çalışmaları sonrası kararlaştırılacağı gelen bilgiler arsında yerini alırken, Bilecik Devlet Hastanesi'nin yeni yerinin...