14 / 05 / 2024

Bilge Kağan Parkı ve Spor Tesisi

Bilge Kağan Parkı ve Spor Tesisi

Toroslar Belediyesi, Korukent Mahallesi 'nde bulunan Bilge Kağan Parkı ve Spor Tesisi 'nin bir bölümüne futbol sahası ekleyerek sporda tesisleşme çalışmalarına bir halka daha ekledi.

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Verilerle ortaya çıktı! Dolar ve eurodan kaçan kaçana!

Geçtiğimiz yıl boyu yatırımcısına TL karşısında yüzde 41,77 getirisi olan dolar ile sadece 32, 92’lik bir kazanç sağlayan eurodan tabir caizse kaçan kaçana! Elbette bunu biz değil, Merkez Bankası’nın verileri söylüyor...

Kağan Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağan Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Veysel Arslan tarafından kuruldu.

Herkesin gözünden kaçan asgari ücrete ek zam detayı! 2022 Temmuz'da asgari ücret beklentisi ve hesabı kaç para oldu?

Asgari ücrete ek zam gelecek mi sorusu gündemden düşmüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı Temmuz'da yapılacak düzenlemeleri işaret etmesi asgari ücrete yapılacak zammın kaç lira oalcağını merak ettirdi.

Enflasyondan kaçan gayrimenkule yöneldi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu'nun gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Enflasyondan kaçan bize geliyor' başlıklı yazısı...

Evim Mağdurları Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan 'Evim Mağdurları Platformu' üyesi bir grup, Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı.

Kağan Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağan Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ümit  Tunç tarafından kuruldu.

Pandemiden kaçan ünlüler doğaya akın etti!

Magazin dünyasının ünlü isimleri koronavirüs pandemisinde kalabalık şehirlerden kaçarak doğayla iç içe yaşamı tercih etti. Birçok ünlü isim sakin kasabalardan arsa veya ev satın aldı.

Ünlülerden Kaş ve Kalkan'a villa hücumu!

Koronavirüsten kaçan ünlüler Kaş ve Kalkan'a hücum etti. Birçok ünlü isim bu bölgelerde bulunan villalarda tatil yapacak...

Thodex'in sahibi Fatih Özer kaçışı planlamış! Detaylar belli oldu!

Thodex'in sistemlerini kapatıp 20 Nisan'da yurt dışına kaçan Faruk Fatih Özerle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı...

Şehrin kaosundan kaçan Göksel, Göcek’e yerleşti!

Şehrin kaosundan kaçarak Göcek’e yerleşen Göksel, burada kendine huzurlu bir yaşam kurdu. Göksel, ''Tam bir köy hayatı yaşıyoruz. Konserden konsere koşacağım diye düşünürken bir anda kendimi bahçede tavukların arasında buldum” dedi.

Bilge Kağan Parkı ve Spor Tesisi Haberi

Bilge Kağan Parkı ve Spor Tesisi


Mersin'in merkez Toroslar Belediyesi, Korukent Mahallesi'nde bulunan Bilge Kağan Parkı ve Spor Tesisi'nin bir bölümüne futbol sahası ekleyerek sporda tesisleşme çalışmalarına bir halka daha ekledi. 


10 yıllık görev süresi içerisinde Toroslar'a 3 adet spor kompleksi, 11 adet semt basketbol ve 11 adet semt futbol sahası kazandıran Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, amaçlarının gençlerin daha sağlıklı ortamlarda spor yapabilmelerini sağlayan olduğunu söyledi. TOKİ konutları önünde 45 bin metrekarelik alanda inşa edilen Bilge Kağan Parkı ve Spor Tesisi'nin bir bölümü olan futbol sahasının inşa çalışmalarını yerinde inceleyen Tuna, "Toroslar'ı 7'den 70'e herkesin spor yaptığı bir ilçe konumuna getirdik. İdari binası, soyunma odaları ve tribünlerin de yer alacağı nizami ölçülerdeki futbol sahasını yılbaşına kadar bitirmeyi planlıyoruz" dedi. 


Çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması için...