28 / 04 / 2024

Bilgi Çağı

Bilgi Çağı

Dünyanın siyasal haritası ve güç dengeleri her yüz yılda yeniden şekilleniyor. Yaklaşık 100 yıl önce ayrıldığımız Araplarla yüz yıl sonra yeniden yollarımız kesişiyor…

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Ağustos'ta ticari gayrimenkullere ilgi arttı!

Yaptığı açıklamada ticari gayrimenkul piyasasında yükselen bir ivme olduğuna değinen Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, Ağustos ayında ticari gayrimenkullere ilginin arttığını söyledi.

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Ziraat Bankkart hesabı olanlar hemen baksın! Bunu yapana 3000 TL'lik bedava alışveriş imkanı!

Ziraat Bankası, müşteri potansiyelini artırmak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Bankaların sık sık düzenlediği bu tür kampanyalar arasında yer alan bu yeni fırsat hakkında detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır.

Nisan 2023 Aile destek müjdesi! Ailelere 12 ay boyunca bu kadar para ödenecek... Aileler acil olarak baksın!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, vatandaşlara büyük miktarda ödeme yapan bir kuruluştur. Nisan ayı için Bakanlık tarafından yapılan açıklamada ise sevindirici bir müjde verilmiştir. Detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır.

Selçuk Geçer Borsa'daki oyunu ifşa etti! 'İçeriden net bilgi!'

Ekonomist Selçuk Geçer, depremin 3. gününde Borsa'daki işlemlerin durdurulmasına yönelik dikkat çeken açıklama yaptı. Geçer, "İçeriden net bilgi" dedi.

Dolar 9 TL olacak... Herkes şok oldu, analistlerden peş peşe açıklamalar geliyor! İşte engerçek bilgi

Dolar 9 TL olacak iddiası yine bir anda ortalığı karıştırdı. Analistler konuyla ilgili peş peşe açıklama yaparken, gerçek bilgi her zamanki gibi Emlak Kulisi'ne geldi.

Altın fiyatlarında yatırımcıyı zengin edecek 3 kritik bilgi açıklandı! Altın düşecek işte o zaman...

Altın almak özellikle enflasyonist piyasa koşullarında yatırımcı için en doğru seçenek. Altın yatırımcısını hiçbir zaman üzmüyor. Altın uzmanları altında yatırımcıyı zengin edecek 3 kritik bilgiyi açıkladı. Bu tavsiyelere uyup altına yatırım yapacaklar dikkat. Bunları yapın paranız değerini katlasın

Doğa Koleji yine satıldı! Dev kurum artık İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin!

Doğa Koleji, vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de bünyesinde olduğu Can Eğitim Grubu’na satıldı.

Sam Satınalmamotoru Bilgi Teknolojileri Ve Ticaret Anonim Şirketi My Clinic şubesi açıldı!

Sam Satınalmamotoru Bilgi Teknolojileri Ve Ticaret Anonim Şirketi My Clinic şubesi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Kelleci tarafından açıldı.

Tunç Soyer: Acil yıkılması gereken 7 bina tespit ettik!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir depremi sonrasında son gelişmelere ilişkin bilgi açıklamalarda bulundu. Hasarlı binalarla ilgili konuşan Soyer, "Az hasarlı 397, orta hasarlı 66, ağır hasarlı 42, acil yıkılması gereken bina sayısı ise 7" diye konuştu.

Bilgi Çağı Haberi

Bilgi Çağı

Dünyanın siyasal haritası ve güç dengeleri her yüz yılda yeniden şekilleniyor. Yaklaşık 100 yıl önce ayrıldığımız Araplarla yüz yıl sonra yeniden yollarımız kesişiyor… Bilgi Çağı’nın iletişim teknolojisi olan Internet ile tarih yeniden yazılıyor, sorgulanıyor…  Araplar ile Türklerin ayrılması kendi rızaları ile olmadı. Emperyalist/Sömürgeci güçler, ekonomik ve siyasal hedeflerine ulaşmak için planlı bir operasyon ile Arap coğrafyası yeniden dizayn etti… 

Türklere “Araplar sizi arkadan vurdu”, Araplara ise “Türkler sizi yüzyıllarca sömürdü” dendi.. Oysa gerçeğin öyle olmadığı artık ortada… Birçok Arap ülkesinde tarih yeniden sorgulanıyor… Tarihin sorgulanması ile Arapların Türklere bakışı değişiyor… Bakış açısı değiştikçe de Araplar Türkiye’ye yöneliyor… 


Arapların bu yönelişi konut sektörünü direk ilgilendiriyor. 2012 yılı sonu itibarı ile Türkiye’de bir milyona yakın konut stoku var. Konut sektörü adeta nefesini turmuş...