26 / 07 / 2024

bilim inşaat

bilim inşaat

İnşaatın yanı sıra otomotiv sektöründe de güven veren firma haline gelen Bilim Otomotiv bu sektörde de Bursa'da göz dolduruyor.Kemal Bilim ‘En büyük amacım iyi eserler bırakmak’ dedi.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Almanya'da iflaslardan en çok inşaat sektörü etkilendi!

Almanya'da iflaslardan en çok inşaat sektörü etkilendi. 173 iflas başvurusu olan inşaatı, 165 iflas başvuruyla ticaret, 129 başvuruyla da bilim ve teknik hizmetler sektörü takip etti.

Kayseri'nin İkinci Bilim Sanat Merkezinde inşaat çalışmaları tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada inşaatı hızla süren ikinci bilim sanat merkezinin kısa sürede hizmete gireceğini müjdeledi...

Faruk Özlü Düzce'deki Tekonopark'ın inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi (DÜ) bünyesinde kurulan Teknopark'ın inşaatını inceledi.

Samsun Müzesi Projesi'nin inşaatı 2019'da bitecek!

Mustafa Yurt, Samsun Müzesi Projesi, Bilim ve Teknoloji Merkezi ile Medikal Cerrahi Aletler Müzesi'nin inşaatı hakkında bilgiler verdi.

İnşaat sektörü bilim ve teknolojiyle gelişiyor!

ÇATIDER Başkanı Adil Baştanoğlu, Bilim ve Teknoloji Haftası’na dair basın açıklaması yaptı. Baştanoğlu, gelişen inşaat sektörünün bilim ve teknoloji ışığında yol aldığını belirtti.

Türk Dünyası Bilim ve Sanat Merkezi inşaatı sürüyor!

Bakan Avcı, Türk Dünyası Bilim ve Sanat Merkezi inşaatında incelemede bulundu, şehit ailesini ziyaret etti.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi inşaatı sürüyor!

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ABTÜ), yapımı devam eden ana yerleşke inşaatında “Temelden Engelsiz Üniversite” bilinci ile binalarını yükseltmeyi sürdürüyor.

Halil Avcı İnşaat ABTÜ'de tecrübelerini paylaştı!

Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde (ABTÜ) geleceğin inşaat mühendisleriyle tecrübelerini paylaştı.

Kemal Bilim: İnşaat sektöründe ezber bozuyoruz!

İnşaatın yanı sıra otomotiv sektöründe de güven veren firma haline gelen Bilim Otomotiv bu sektörde de Bursa'da göz dolduruyor.Kemal Bilim ‘En büyük amacım iyi eserler bırakmak’ dedi.

Fikri Işık: İnşaat Türkiye'de en hızlı büyüyen sektörlerden birisi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türk inşaat sektörünün iklimlendirme için yeni iş fırsatları getirdiğini belirterek "Türkiye’de, en hızlı büyüyen, en hızlı gelişen sektörlerden birisi inşaat sektörüdür." açıklamasında bulundu.

Kamyon pazarı inşaat sektörünün etkisiyle yüzde 7 büyüdü!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, kamyon pazarının inşaat sektöründeki gelişmelerin de etkisiyle yüzde 7 oranında artış gösterdiğini belirtti. Işık "Son 10 yılda, kamyon pazarındaki ortalama artış yüzde 16 oldu." dedi.

Amasya Bilim ve Sanat Merkezi inşaatı incelendi!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin,Şeyhcui Mahallesi’nde yapımını süren Amasya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) inşaatında incelemelerde bulundu.

bilim inşaat Haberi

bilim inşaat

İnşaatın yanı sıra otomotiv sektöründe de güven veren firma haline gelen Bilim Otomotiv bu sektörde de Bursa'da göz dolduruyor.


Yaşanabilir bir şehirde yaşanan konutlar üretip müşterilerinin memnuniyetini sağlamayı hedef edindiklerini söyleyen Kemal Bilim ‘En büyük amacım iyi eserler bırakmak’ dedi.


SİZİ KISACA TANIYABİLİR MİYİZ?

Öncelikle  hoş geldiniz. Ben 1962 yılında Siirt'te doğdum. 2000 yılında Bursa'da Bilim Otomotiv’in arkasından 2008 yılında Bilim İnşaatı kurduk. Bilim İnşaat’ın ilk kuruluş tarihi 1991 yılında Siirt'te start verilmiştir. Bilim  İnşaat olarak Bursa'da 2011 yılında Ata Bulvarı'nda 80 dairelik göz dolduran bir projeye imza attık.


YAPILARINIZDA NELERE ÖNEM VERİRSİNİZ?

Öncelikle ödün  vermeyeceğim konuların başında bugüne kadar hiç bozmadığınız çizgimizi bundan  sonra olduğu şekilde korumak var. Yapılarımızda da dayanıklılık ön planda  olmuştur. Kaliteli yapılar yapmamızın yanı sıra kullanışlı ve her zevke...