02 / 05 / 2024

Bilim-Müze-Doğa-Tarih ve Eğitim Parkı Projesi

Bilim-Müze-Doğa-Tarih ve Eğitim Parkı Projesi

Erzurum Büyüksehir Belediye ile Atatürk Üniversitesi, Bilim-Müze-Doğa-Tarih ve Eğitim Parkı Projesi ve İsletilmesine ilişkin işbirliği yapıyor. Park, her yaş grubunu içerecek, halka açık ve Erzurum için çekim noktası oluşturacak.

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Sercons Test Sertifika Ve Eğitim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Sercons Test Sertifika Ve Eğitim Merkezi Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sercons Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş gümüşü işaret ederek tarih ve rakam verdi! Ciddi alımlar yapardım...

Son günlerde düşüşe geçen gümüşle ilgili altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşler kalıcı değil diyerek gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıklayarak ''ciddi alımlar yapardım'' dedi.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Dar gelirlilere elektrik, doğal gaz ve eğitim desteği yolda! İşte ayrıntılar

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, hükümet tarafından dar gelirli vatandaşlara elektrik, doğal gaz ve kırtasiye gibi temel ihtiyaçlar için 25 milyar TL'yi bulan destek sağlanacağı ifade edildi.

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baker S.S.A. tarafından kuruldu.

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Bilim-Müze-Doğa-Tarih ve Eğitim Parkı Projesi Haberi

Bilim-Müze-Doğa-Tarih ve Eğitim Parkı Projesi

Erzurum Büyüksehir Belediye ile Atatürk Üniversitesi, Bilim-MüzeDoga-Tarih ve Eğitim Parkı Projesi ve İsletilmesine ilişkin işbirliği yapıyor. 

"Anadolu'nun zirvesinden tüm dünya insanlarına" sloganıyla hazırlanan proje İle Erzurum, bir zirve kenti olarak dünya arenasında yerini alacak. 


Proje gerçekleştiğinde Erzurum, mutlaka görülmesi gereken yerler sıralamasında; Türkiye'de ilk 3'de, Avrupa'da ilk 10'da, Dünyada ise ilk 100'de olacak. 


Bilim, kültür, doğa ve rekreasyon odaklı, her yaş grubunu içerecek, halka açık ve Erzurum için çekim noktası oluşturacak bir etkinlik parkı olarak planlanan proje içerisinde; meydanlar, kafeler, yeşil alanlar, yapılar, su ve ulaşım öğeleri ile bir kentsel doku oluşturan Parkta; Kar Tanesi Kış Müzesi, Kar Parkı, Astronomi Müzesi, Gökyüzü Parkı, Sayılar Müzesi, Matematik Parkı, Deprem Müzesi ve Kongre oteli yer alacak. 


Bu projeyle, Erzurum'un, bilimde, eğitimde, sanayide, teknolojide, kültürde, sanatta...