28 / 04 / 2024

BİM File yeni mağazaları

BİM File yeni mağazaları

Perakende sektörünün merakla beklediği BİM'in yeni konsepti File'nin ilk mağaza açılışı için geri sayım başladı. File'nin ilk mağazası şubat ayında İstanbul Bahçeşehir'de bulunan Prestij AVM'de açılacak.

BİM 5 Mart 2024 Aktüel Kataloğu yayımlandı! Bu salı BİM'de indirimli ürünler raflardaki yerini alacak!

Bu hafta BİM'de yeni indirimli ürünler raflarda yerini alacak. 5 Mart 2024 BİM Aktüel Ürünler Kataloğu'nda birbirinden güzel ve seçili ürünlerde indirim fırsatları sunuluyor. 

Araç alım-satımında yeni dönem başlıyor! Artık mahkemeye gitmeye gerek kalmayacak!

Araç alım-satımında yeni dönem resmen başlıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) bünyesinde MASFEDTAM ismiyle kurulmuş olan tahkim mekanizmasıyla kusurlu araç alım satımındaki uyuşmazlıklar mahkemeye gidilmeden çözülecek.

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

Kasım 2023 yeni kira zammı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 3 Kasım TÜİK iş yeri, dükkan kirası hesaplama!

Türkiye'deki mülk sahipleri ve kiracılar Kasım ayı kira artış oranlarının ne kadar olacağını sorguluyor. Peki, Kasım 2023 yeni kira zammı ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

BİM resmen coştu! Termos 699 TL’ye, araç boyun destek yastığı 399 TL’ye, pijama takımı 239 TL’ye düştü!

BİM’in yeni aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda, termos 699 TL’ye, araç boyun destek yastığı 399 TL’ye, pijama takımı 239 TL’ye düşecek. İşte 29 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

BİM’de çift kişilik nevresim seti 289 TL'ye, çift kişilik lastikli çarşaf 89 TL'ye, vantilatör 399 TL’ye düştü!

BİM’den yeni indirimli aktüel ürünler kataloğu geldi. Bu kapsamda, 11 Ağustos 2023’te çift kişilik nevresim seti 289 TL'ye, çift kişilik lastikli çarşaf 89 TL'ye, vantilatör 399 TL’ye düşecek. İşte 11 Ağustos Cuma BİM fiyat listesi...

BMW M modellerine temmuz ayında iki zam birden geldi! İşte BMW M modellerinin yeni fiyatı!

BMW, temmuz ayının ilk günü tüm modellerinin fiyat listesini güncellediğini duyurmuştu. Bu kapsamda, M modellerine zam geldiği görülmüştü. Ancak BMW, çok geçmeden M modellerine yeni bir zam daha geldiğini açıkladı.

BİM’de Kumtel ayaklı vantilatör 399 TL’ye, porselen kahve fincan seti 379 TL’ye, derin tencere 199 TL’ye düştü!

BİM’de yeni haftanın indirimli ürünleri açıklandı. BİM’de 30 Haziran’dan itibaren Kumtel ayaklı vantilatör 399 TL’ye, porselen kahve fincan seti 379 TL’ye, derin tencere 199 TL’ye düşecek. İşte 30 Haziran 2023 BİM fiyat listesi...

BİM'de Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye düştü!

BİM 2 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye satılacağı belirtildi. İşte yeni ay kataloğu fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Windows'tan İPhone sahiplerine büyük müjde! Yeni güncelleme ile artık kullanabileceksiniz

Windows büyük bir hamlede bulunarak Windows 11 için yeni bir güncelleme gönderdi. KB5023706 kodlu güncelleme ile artık iPhone sahipleri bilgisayarları üzerinden telefonlarını kullanabilecekler.

Merkez Bankası'ndan dikkat çeken hamle! Altın ve dolar alım satımında yeni uygulama başladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Liralaşma Stratejisi kapsamındaki Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerinde yeni uygulamanın değişikliği takip eden ilk üç günde, 734 milyon dolar karşılığı pozisyon büyüklüğüne ulaşıldı.

BİM File yeni mağazaları Haberi

BİM File yeni mağazaları

Perakende sektörünün merakla beklediği BİM'in yeni konsepti File'nin ilk mağaza açılışı için geri sayım başladı.File'nin ilk mağazası şubat ayında İstanbul Bahçeşehir'de bulunan Prestij AVM'de açılacak, ikinci mağaza Ispartakule'de, üçüncüsü ise Esenyurt'ta devreye girecek. BİM, File ile Carrefour ve Migros gibi zincirlerle süpermarket kategorisinde rekabet etmeye hazırlanıyor. 


Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye'deki ilk temsilcisi olan BİM'in yeni format arayışında olduğunu Ekonomist Dergisi olarak kamuoyuna ilk biz duyurmuştuk. Ön hazırlıkları yapılan yeni formada ilgili pek çok detay netleşmiş durumda.  Yeni konsepti File ile Carrefour ve Migros gibi zincirlerle süpermarket kategorisinde rekabet etmeye hazırlanan  BİM, File'nin ilk şubesini şubat ayında İstanbul Bahçeşehir'de bulunan Prestij AVM'de açacak. Ardından ikinci mağazanın Ispartakule Bizimevler'de, üçüncünün ise Esenyurt'ta bulunan Merkez AVM'de açılması planlanıyor. 


Mahalle aralarında açılan BİM'in aksine...