05 / 05 / 2024

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş 77. mağazasını Kahramanmaraş'ta açtı...

Tapu işlem başvurularına ek güvenlik önlemi!

Tapu işlem başvurularına getirilen ek güvenlik hakkında bilgi veren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kullanıcıların Web Tapu sistemine girmek istediklerinde, iki aşamalı giriş özelliğinin açık olması gerektiğini söyledi.

4 kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçti! Bisam tek tek rakamları açıkladı!

Bilgi İşlem ve İstatistik Araştırma Merkezi (BİSAM) ağustos 2023 için açık sınırını açıkladı. 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçti!

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL'lik satış yapılan halka arz sürecinin ardından, bugün Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

Altın yatırımcılarının dikkatine! Yeni dönemin işaretleri ortaya çıkıyor: İşlem yapmadan önce bunu duymalısınız!

Yeni dönemde altın yatırımcıları için önemli işaretler var! Önce dinlemeniz gerekenler: işlem yapmadan önce bilgi sahibi olun! Hemen bakın...Sonra pişman olmayın...

Torunlar GYO'nun sermayesinin yüzde 10'u borsada işlem görecek!

Torunlar GYO'nun sermayesinin yüzde 10'unu aşan borsada işlem gören nitelikte olmayan payların borsada işlem gören niteliğe dönüştürülebilmesi için hazırlanan Pay Satış Bilgi formu Kurul onayına sunuldu.

Sincan Belediyesi'nden 'E-Eksper' ve 'E-İskan' hizmeti!

Sincan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün verdiği desteklerle hizmet erişim alanını hızla genişletiyor. E-Eksper” ve  “E-İskan” uygulamaları büyük kolaylıklar sunuyor.  

Tekirdağ'daki kentsel gelişim çalışmaları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından Akıllı Şehirler ile ilgili bir sunum yaptı.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Soner Canözer, FU Gayrimenkul Bilgi İşlem Yöneticisi oldu!

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul’un yeni Bilgi İşlem Yöneticisi Soner Canözer oldu.

Van'da 3 Boyutlu Kent Bilgi Sistemi devreye girdi!

Van Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığının uzun zaman önce hizmete alınan ve bir türlü vatandaşın kullanımına sunulamayan ‘3 Boyutlu Kent Bilgi Sistemi’ni devreye soktu.

Manisa'da imar bilgileri artık internetten öğrenilecek!

Mania Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 'İmar Bilgi Sistemi' ile vatandaşların arsalarının imar durumunu internet ortamından öğrenmesini sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi.

Manisa'da imar bilgileri artık internetten öğrenilecek!

Mania Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı 'İmar Bilgi Sistemi' ile vatandaşların arsalarının imar durumunu internet ortamından öğrenmesini sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi.

Ünye Kalesi'nin restorasyonu 2017'de başlıyor!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, belediyenin yeniden yapılanan Bilgi İşlem Merkezini ziyaret etti. Burada personelle bir araya gelen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çamyar, personele Ünye’deki çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş Haberi

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş'den özel durum açıklaması;


Şirketimiz 2013 yılında açmış olduğu 8.mağazası, toplamda ise 77. mağazası 26 Nisan 2013 Cuma günü Kahramanmaraş İli, Hayrullah  mahallesi,  Eski otogar mevkii Kahramanmaraş Piazza A.V.M. 1-3 KAHRAMANMARAŞ adresinde faaliyete geçmiştir. Şirketimizin Kahramanmaraş ilinde faaliyet gösterdiği mağaza sayısı HAYRULLAH-KAHRAMANMARAŞ ile birlikte 2' ye...