16 / 05 / 2024

bimeks Electroworld birleşmesi onaylandımı

bimeks Electroworld birleşmesi onaylandımı

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş., Electroworld İç ve Dış Ticaret A.Ş. ile birleşme konusundaki başvurusunu 19 Mart 2014 tarihinde SPK'ya yaptığını duyurdu...

Bimeks'ten Electroworld açıklaması!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş., 17 Mart 2014 tarihli yönetim kurulu toplantısında alınan kararları açıkladı. Toplantıda Electroworld İç ve Dış Ticaret A.Ş.'nin devralınması hakkında gerekli başvuruların yapılacağı kaydedildi...

Araç sahiplerine müjde! Trafik sigortasına indirim geliyor!

Trafik sigorta priminin yüksek olmasına belli şartların birleşmesi neden oluyor. Bundan sonra kurallara uyan daha az sigorta ödeyecek.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Almanya'nın dev toplu konut birleşmesi tamam!

Almanya’nın toplu konut alanında en büyük iki şirketi arasında yer alan Vonovia ile Deutsche Wohnen’in birleşme kararına izin çıktı.

Avrupa ülkeleri İsrail'e ek konut inşaatından vazgeçmesi için çağrıda bulundu!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) üyeleri Almanya, Fransa, Belçika ve Estonya ile konseye gelecek sene katılacak Norveç ve İrlanda, İsrail'e Doğu Kudüs’teki ek  konut inşası planından vazgeçmesi için çağrıda bulundu.

Akiş GYO, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi üyesi oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (United Nations Global Compact) katılımcısı oldu...

Türkiye ve Katar arasında çevre ve şehircilik görüşmesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 25. Taraflar Konferansı'nda (COP25) Katar Belediye ve Çevre Bakanı Al Subaie ile bir araya geldi.

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşimi için SPK'ya başvuru yapıldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yüzde 100 sahibi olduğu Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizm. A.Ş. ile birleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşmesi iptal edildi!

Peker GYO, yüzde 100 oranında iştirak şirketi olan Peker Proje ile birleşme işleminin iptal edildiğini KAP'ta duyurdu...

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşme sözleşmesi!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık'ın birleşme sözleşmesi yayınlandı...

Sabiha Gökçen-Kaynarca Metro Hattı tamamlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Havaalanı metrosu bitmek üzere. Sabiha Gökçen Havaalanına ulaşan metro, oradan da Sultanbeyli ile birleşmesi gerekiyor" dedi.

Yeni Gimat GYO'nun konsolidasyon yükümlülüğü sona erdi!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Anadolu Gayrimenkul Yönetimi ile birleşmesi sonrasında konsolidasyon yükümlülüğü sona erdi. 

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşmesi tescillendi!

Yeni Gimat GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş bulunduğu 2 milyon TL sermayeli Anadolu Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi bugün Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Akiş GYO ile Saf GYO'nun birleşmesi tescillendi!

Akiş GYO, Saf GYO ile birleşmesine ilişkin tescil işlemi tamamlandı ve yarın pay dağıtacak.

bimeks Electroworld birleşmesi onaylandımı Haberi

bimeks Electroworld birleşmesi onaylandımı


Bimeks tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin 17/03/2014 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında, sermayesini temsil eden payların ve oy haklarının tamamına (%100'üne) sahip olunan Şirketimiz iştiraki Electroworld İç ve Dış Ticaret A.Ş. ile Türk Ticaret Kanunu, Kurumlar Vergisi Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği hükümleri çerçevesinde tüm aktif ve pasiflerinin bir bütün halinde Şirketimiz tarafından devir alınmak suretiyle kolaylaştırılmış usulde birleşme yöntemi ile birleştirilmesine karar verilmiş ve karar aynı tarihte kamuoyu ile paylaşılmıştı.


Bu kere, Şirketimiz bünyesinde devralma suretiyle birleşmeye ilişkin olarak taslak Birleşme Sözleşmesi ve taslak Duyuru metni evraklarına ilaveten ekteki diğer evraklar ile 19/03/2014 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na...