13 / 05 / 2024

binalara vize önerisi

binalara vize önerisi

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti.

GİGDER'den Türk pasaportuna değer kazandıracak 'Gümüş' ve 'Altın' vize önerisi!

GİGDER Başkan Yardımcısı Bayram Tekçe, 400 milyar dolarlık pazarın çok az bir kısmı vatandaşlık talebi ile oluştuğunu dile getirerek asıl talebin oturum ve çalışma gibi vize türleri almak ile oluştuğunu söyleyerek, "‘Altın’ ve ‘Gümüş’ vizelerimizle bu pazarda hakim rol oynayabiliriz." dedi.

Süleyman Kamil Akın'dan binalara vize önerisi!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti.

Ring Seyahat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ring Seyahat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Emen ve Fikret Emen ortaklığında kuruldu.

Binalara deprem kimliği önerisi!

Tektaş Kentsel Dönüşüm Uzmanı Çatalkaya, Türkiye'de çok fazla deprem riskli bina bulunduğuna dikkat çekti. Çatalkaya, binaların enerji kimlik belgesi olduğu gibi deprem kimlik belgesinin de oluşturulması gerektiğini söyledi...

İstanbul'da binalara deprem uyarı sistemi takılacak!

İstanbul'da teknoloji editörleri ile bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Akıllı Afet Yönetimi için binalara takılacak sensörler ile yapıların titreşimini izleyeceklerini söyledi.

Oturduğumuz binalara arabalarımız kadar önem vermeliyiz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Oturduğumuz binalara en azından arabalarımıza verdiğimiz kadar önem vermemiz gerekiyor" dedi...

Mena Vize Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Mena Vize Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ağah    Kafkas ve Kani    Kafkas ortaklığında kuruldu. 

Nemrut Dağı'na teleferik yapımı önerisi mecliste!

Nemrut Dağı'na ulaşımı kolaylaştırmak üzere teleferik yapımı önerisi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mc Vize Turizm Ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

Mc Vize Turizm Ve Seyahat Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Çetinkaya tarafından kuruldu. 

TOKİ'ye 'fabrika yap kirala' önerisi!

Eskişehir Sanayi Odası, ''2023 Vizyon Programı'' başlıklı rapor hazırladı. Raporda, TOKİ'ye saniyicilerden ''fabrika yap kiralama yönetimiyle yatırımcılara tahsis et' önerisi geldi. 

Özbekistan'dan konut alana vize muafiyeti!

Turizmin geliştirilmesi için  yönelik son dönemde önemli kararlar alan Özbekistan, 1 Şubat itibarıyla 45 ülkenin vatandaşına 30 günlük vize muafiyeti, 76 ülkenin vatandaşına da sadeleştirilmiş vize imkanı tanıyacak. 

Kırklareli Vize'de acele kamulaştırma kararı!

Kırklareli Vize'de acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

İmar barışında başarı sağlayacak 11 çözüm önerisi!

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği imar barışı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen'den İmar barışında başarı sağlayacak 11 çözüm önerisi.. 

binalara vize önerisi Haberi

binalara vize önerisi

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti. Anadolu Ajansi'nda yer alan habere göre; 2 Şubat 2004 tarihinde, Konya'nın Selçuklu ilçesi Kerkük Caddesi'nde yer alan Zümrüt Apartmanı'nı yapım hatası sebebiyle çöktü. Yaşanan olayda 92 kişi hayatını kaybetti. 30 kişi de yaralandı.

Zümrüt Apartmanı faciasının tekrardan yaşanmamasını dile getiren İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"Bir ihmaller zinciri"

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın, Faciaya sebeb olanın yine insanoğlunun davranışıyla ilgili olduğunu vurgulayan Akın, şunları söyledi:

"Zümrüt Apartmanı bir ihmaller zinciri. Türkiye'de o tür yapı çok. Bekçi marifetiyle yapılmış, yapı denetimi yok. Proje müellifi, fenni mesulü ya da yapan müteahhit...