02 / 05 / 2024

binalarda dokunmatik iç panel

binalarda dokunmatik iç panel

Gayrimenkul sektörü teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeyi sürdürüyor. Akıllı telefon ve tabletlerde sıklıkla kullanılan Android işletim sistemi, dokunmatik ekranlı iç paneller ile şimdi de yaşam alanlarına taşınıyor.

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerle ilgili raporlar peş peşe hazırlanıyor. DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? İşte 5 soruda bina güvenliği!

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? sorularının yanıtları pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. İşte 5 soruda bina güvenliği...

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'ndeki değişiklik neleri etkileyecek?

Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı yaptığı açıklamada Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ndeki değişiklikleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte Ilıcalı'nın o açıklamaları...

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31755 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Binalarda enerji performansı yönetmeliği resmen değişiyor!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu Binalarda enerji performansı yönetmeliği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Binalarda yapılan usulsüzlükler için dava açılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalarda yapılan usulsüzlükler için dava açılıp açılamayacağını kaleme aldı.

Binalarda tasarruf için kentsel dönüşüm fırsatı değerlendirilmeli!

İZODER, iklim değişikliğiyle mücadele amacıyla ve binalarda enerji verimliliğinin sağlanması için “Tek yol U dönüşü” hareketine start verdi.

Binalarda tasarruf için deniz suyu kullanılsın önerisi!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalarda tasarruf yapılmasına ilişkin bir önerisini kaleme aldı. 

Ukrayna'da yeni binalarda daire fiyatları değişti!

Ukrayna'da son 10 yıl içerisinde yeni yapılan binalarda daire fiyatları gittikçe artıyor. LUN portalı kurucu ortağı Andrey Mima son 10 senelik daire fiyatlarının verilerini paylaştı. 

Binalarda yönetici ve denetçi görevleri nasıl bırakılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalarda yönetici ve denetçi görevlerinin nasıl feshedilebileceğini kaleme aldı. 

Koronavirüs salgını sonrası binalarda değişim başladı!

Tüm dünyayı etkileyen koronovirüs yaşam standartlarını bir hayli etkilerden bu değişim kuşkusuz binalarda yaşandı. Bu dönemde okullarda kullanabilir alanlar ve doğal havalandırma gibi özellikler aranmaya başladı.

Binalarda enerji verimliliği nasıl yapılmalı?

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, “Binalarda ve Sanayide Enerji Verimliliği” temalı bir webinar gerçekleştirdi. Etkinlikte, sanayide ve binalarda enerji verimliliği sağlanması amacıyla atılması gereken adımlar değerlendirildi. 

binalarda dokunmatik iç panel Haberi

binalarda dokunmatik iç panel

2N markası tarafından geliştirilen ve ülkemizde Bircom tarafından satışa sunulan Android Tabanlı Dokunmatik İç Panel, gelişmiş özellikleri ile ziyaretçileri görüntülemekten çok daha fazlasını sunuyor.


Gayrimenkul sektörü sadece üretim aşamasındaki yeniliklerle değil, akıllı ev teknolojilerindeki gelişmelerle de dikkat çekiyor. Gerek villa tipi müstakil yapılarda gerekse apartmanlarda kullanılabilen interkom sistemleri de güvenliği sağlamaya ve hayatı kolaylaştırmaya yönelik özellikleriyle akıllı evlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.


Gelişmeler doğrultusunda, emlak sektörünün bu alandaki tercihleri de değişkenlik gösteriyor. Yakın geçmişe dek yoğun olarak kullanılan analog ve dijital tabanlı sistemlerin yerini IP (İnternet Protokolü) tabanlı sistemler alıyor. Bu sistemlerin dünyadaki en önemli temsilcileri arasında bulunan 2N markasının IP interkom çözümleri için geliştirdiği iç panel ise, zarif tasarımı ve gelişmiş özellikleri ile akıllı yaşam alanlarının teknolojik tamamlayıcısı olmaya aday.


Günümüzün...