05 / 05 / 2024

Binalardaki fırınlar için dava açılabilir mi

Binalardaki fırınlar için dava açılabilir mi

Posta yazarı Tamer Heper, 'İş yerimiz ahşap bina, birleşiğinde beton bina fırın olarak çalışmakta. Bu durum binamızın yanmasına sebep olursa önceden ne yapmam gerekir?' sorusunu yanıtladı.

Ocaklı fırınlar kaç TL, en uygun fiyatla nereden alınır? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Mutfakların olmazsa olmazları arasında yer alan, çeşit çeşit yemeği aynı anda pişirme imkanı sağlayan ocaklı fırınlar yaygın bir kullanıma sahip. Peki, ocaklı fırında en çok tercih edilen marka hangisi? Beko ocaklı fırın kaç TL? İşte detaylar...

Migros'ta mini fırınlar ne kadar? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Boyutları küçük olduğu için mutfaklarda genelde tezgah üstüne konumlandırılan mini fırınlar Migros'ta kaç TL,  hesaplı mı? Peki, en ucuz mini fırın hangisi, kaç liraya satılıyor? İşte detaylar...

Onlara her zaman ihtiyaç var! Mini fırınlar kaç lira? 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Boyutları küçük olduğu için genelde tezgah üstünde kendine bir yer edinen mini fırınlar çok revaçta. Her bütçeye uygun fiyatlarıyla dikkat çeken mini fırınlar Teknosa'da kaç liraya satılıyor?

EYT’de kadınlar için o şart kalktı! EYT’de son durum ne? Kim, ne zaman emekli olacak?

Emeklilikte yaşa takılanlar olarak adlandırılan EYT’liler için emeklilik şartlarının ayrıntıları belirmeye devam ediyor. Peki kadınlar için hangi şart kalktı? Kim ne zaman emekli olacak?

Elektrik gaz un derken fırınlar bir bir kapanıyor

Belçika'da son süreçte hızla artan elektrik ve doğalgaz fiyatları fırınları zor durumda bırakırken, bazı işletmeler de ortaya çıkan zor koşullar altında maliyetlerini karşılayamadıkları için bir bir kapanmak zorunda kalıyor.

Vestel mini fırınlarda indirim var mı? Vestel mini fırınlar ne kadar? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Beyaz eşyanın ilgi gören markası Vestel’de mini fırınlar ne kadar? Vestel mini fırınlarda indirim var mı? İşte Vestel 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Siemens ankastre fırınlar peşin fiyatına 9 taksit imkanı! İşte, Siemens 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Ankastre fırına ihtiyacınız varsa, peşin fiyatına 9 taksit imkanını kaçırmayın. Siemens ankastre fırınlar hem uygun fiyatlı hem de teknik anlamda çok donanımlı. İşte, Siemens 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Ankastre fırınlarda peşin fiyatına 9 taksit avantajı! Profilo 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Beyaz eşya markası Profilo’da şimdi ankastre fırınlar peşin fiyatına 9 taksit avantajla sizleri bekliyor. İşte Profilo 2 Ekim 2022 fiyat listesi.

Vestel Ankastre Fırınlar ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Yeni bir fırın almayı düşünenler uygun fiyatlı, şık tasarımlı ve gelişmiş teknolojili ürünleri araştırıyorlar. Bu kapsamda Vestel Ankastre Fırınlar oldukça dikkat çekiyor. Peki, Vestel Ankastre Fırınlar ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Siemens Ankastre Fırınlar ne kadar? İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi!

Evindeki fırınını bir yenisi ile değiştirmek isteyenler ya da yeni bir fırın almak isteyenler güncel fırın fiyatlarını araştırıyorlar. Biçim ve işlevde net, tasarımda ince, işletimde sezgisel Siemens fırınlar uygun fiyat avantajıyla dikkat çekiyor.

Luxell fırınlarında yüzde 38 indirim fırsatı! İşte Luxell fırın modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Mutfak ürünlerinden fırın denilince akla ilk gelen markalardan Luxell’de indirim var. Yüzde 38’e kadar indirim uygulanan Luxell fırınları ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Zaman kazandıran Beko mikrodalga fırınlar! İşte Beko mikrodalga modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Mutfaklarda kullanımı yaygınlaşan elektrikli ev aletlerinin başında mikrodalga fırınlar geliyor. Fazla yer kaplamayan ve zamandan da tasarruf sağlayan Beko mikrodalga modelleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Arçelik mini fırınları ile yerden tasarruf sağlayın! İşte Arçelik mini fırın modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi...

Mutfaklarında yeterli alanı olmayan ya da ihtiyacını pratik şekilde karşılayabilenler için harika bir alternatif; mini fırın… Bütçe dostu avantajlı ücretleri ve beklenenden fazla özellikleri ile Arçelik mini fırınları ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Binalardaki fırınlar için dava açılabilir mi Haberi

Binalardaki fırınlar için dava açılabilir mi

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'İşyerimiz ahşap bina, birleşiğinde beton bina fırın olarak çalışmakta. Fırının bacası bizim saçağımıza çok yakın, fırın odun ile yandığı için bacası defalarca tutuştu. Bacanın etrafındaki çatı ağaçları yandı.

Kendi imkanlarımızla söndürüyoruz. İtfaiyeye haber verdiğimiz oldu. Kendilerine şifaen önlem almalarını söyledim, ilgilenmediler. Bu durum binamızın yanmasına sebep olursa önceden ne yapmam gerekir?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

İşyerimiz ahşap bina, birleşiğinde beton bina fırın olarak çalışmakta. Fırının bacası bizim saçağımıza çok yakın, fırın odun ile yandığı için bacası defalarca tutuştu. Bacanın etrafındaki çatı ağaçları yandı.

Kendi imkanlarımızla söndürüyoruz. İtfaiyeye haber verdiğimiz oldu. Kendilerine şifaen önlem almalarını söyledim, ilgilenmediler. Bu durum binamızın yanmasına sebep olursa önceden ne yapmam gerekir? l A.T.

****

Okuyucum öyle...