08 / 05 / 2024

binali yıldırım Yeşil Ağ projesi

binali yıldırım Yeşil Ağ projesi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Binali Yıldırım, İstanbul’daki seçim çalışmalarına dün Eyüpsultan’dan başladı. Vatandaşlarla biraraya gelen Yıldırım, Yeşil Ağ projesi ile İstanbul’u yeşil koridorlarla saracak.

Binali Yıldırım'dan İstanbulluya yeşil alan müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak olan yeşil koridora ilişkin detayları paylaştı...

Binali Yıldırım: Kanal İstanbul bu sene başlayabilir!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Kanal İstanbul'un finanasmanında bir sorun yok. Rant projesi diye iddialar vardı bu doğru değil. Proje her an başlayabilir'' diye konuştu.

Binali Yıldırım: Amacımız sadece şehir imar etmek değil!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Bizim de amacımız, sadece şehir imar etmek değil, o şehirde yaşayanları mutlu etmektir" diye konuştu.

Binali Yıldırım: Kağıthane'ye 3 metro geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kağıthane'ye 3 metronun geleceğini açıkladı. 

Binali Yıldırım: İstanbul'a yeşil koridorlar açacağız!

İstanbullunun hayatını kolaylaştıracak pek çok projesi bulunan Binali Yıldırım’ın en heyecan veren projelerinin başında ise kentte açmayı düşündükleri ‘yeşil koridorlar’ geliyor

İzmir'e Binali Yıldırım Millet Bahçesi geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaatlerinden olan Millet Bahçeli projesi için İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde çalışmalar devam ediyor. Bölgede açılacak Binali Yıldırım Millet Bahçesi'nde sona yaklaşıldı.

Binali Yıldırım'dan yabancı yatırımcılara davet!

Londra'daki temaslarının son günü gerçekleşti. Başbakan Binali Yıldırım, yabancı yatırımcılarla buluştu. Yıldırım, yabancı yatırımcıları Türkiye'ye yatırım yapmaya davet etti.

Binali Yıldırım: Doğu'ya yatırım yapın, ne isterseniz vereceğiz!

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, dün ekonomi bakanlarıyla birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ev sahipliğinde iş dünyasını temsil eden 81 il temsilcisinin katılımıyla yapılan 9. Ticaret ve Sanayi Şurası’na katıldı.

Binali Yıldırım'dan Erzurum yatırımlarına tam not!

Başbakan Binali Yıldırım, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü yatırım, hizmet ve projeleri hakkında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den brifing aldı. Başbakan Yıldırım brifing sonrası Büyükşehir’in yatırımlarına tam not verdi.

Binali Yıldırım: Kanal İstanbul'u Silivri'ye yapacağız demedim!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kanal İstanbul ile ilgili olarak, "Güzergahla ilgili detaylı çalışmaları tamamlamadık. Silivri'ye yapacağız demedim. Büyükşehir orayı gösterdi" dedi.

Binali yıldırım: Ege'yi bir üs haline getireceğiz!

İpek yolunun yerini hızlı trenlere ve gemilere bıraktığını anlatan Binali Yıldırım, liman yatırımları, tren hattı ve İstanbul-İzmir otoyolunun Ege'yi bir üs haline getireceğini vurguladı

Binali Yıldırım: İzmir artık atağa geçmeli!

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşan Binali Yıldırım, son yıllarda hayli kan kaybeden İzmir'in artık atağa kalkması gerektiğini söyledi.

Binali Yıldırım Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı ödülünü aldı!

AK Parti İzmir adayı Binali Yıldırım'a, bakanlığında katkı sağladığı Demir İpek Yolu Projesi'nden dolayı 'üstün hizmet nişanı' verildi.

binali yıldırım Yeşil Ağ projesi Haberi

binali yıldırım Yeşil Ağ projesi

İstanbul’un ortalama 8.4 metrekare kişi başına yeşil alanı bulunuyor. Bu alanda dünya metropollerinden gerisinde kalıyor. Ama çok da umutsuz durumda değil. Çünkü asıl mesele yeşil alan değil, yeşil alana erişmekteki sıkıntı.

Milliyet'te yer alan habere göre Türkiye’nin ulaşım sorununu çözmekte en büyük rolü oynayan isimlerin başında gelen İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım bu kez de yeşile ulaşım sorununu çözmek için hayalleri zorlayacak bir proje açıkladı. 

Amaç yeşili İstanbullunun hayatının bir parçası haline getirmek. Dünyada bir ilk olacak projenin adı: “Yeşil Ağ”. Bu proje ile İstanbul’un kaybolmaya yüz tutmuş 20 deresi yeniden canlandırılacak. Ayamama, Cendere, Kurbağlıdere, Beykoz deresi, Cırcır deresi adı bilinen ama şehir hayatının içinde kaybolmuş dereler. Yeşil Ağ ile bu dereler İstanbul’un en önemli doğal zenginlikleri haline gelecek....