24 / 05 / 2024

bingöl engelsiz şehir

bingöl engelsiz şehir

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Bingöl' de üstyapı çalışmaları kapsamında üst geçitlere 6 tane panoramik asansör yapılacağını ifade ederek, ''Bingöl engelsiz şehir olacaktır.'' dedi...

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bingöl'de inşa edilecek şehir hastanesi için ihale çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Bingöl için deprem master planı hazırlanmalı!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası, Bingöl’ün diri fay hatları üzerinde kurulu bir şehir olduğuna dikkat çekerek, alınması gereken önlemlere ilişkin bir rapor hazırladı.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl Kalbin AVM açıldı!

Bingöl Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi Hacılar Camii altında faaliyet gösteren Kalbin alışveriş merkezinde 13 Ağustos Pazar günü elektrikten kaynaklı yangın çıkmıştı. Alışveriş merkezi, yeniden inşa edilip hizmete açıldı.

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bingöl Devlet Hastanesi'nin açılışı için bölgeye geldi. Akdağ, 30 yıllık sağlık binası ihtiyacını karşılayacak yeni bir hastane binası yapılacağının müjdesini verdi.

Bingöl'de 20 yıllık tapu sorunu çözüm bekliyor!

Bingöl’ün Genç ilçesi Yenişehir Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, OHAL konutlarında ikamet eden hak sahiplerinin 20 yıldır tapu beklediğini söyledi.

Bingöl AFA ve OHAL Konutları'na dönüşüm isteği!

Bingöl'ün Genç ilçesi Yenişehir Mahallesi sınırları içerisinde bulunan AFA ve OHAL Konutları çürümeye yüz tutmuş durıuııda. Yıkılmak üzere olan binalar mahalle halkını tedirgin ederken konut sakinleri binalarının kentsel dönüşüm programına alınmasını istiyor.

Bingöl'de şehir hastanesi yetersizliği!

Yenişehir Hastanesi çok yetersiz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastenesi çok uzak. Şehir merkezinde hastaneye ihtiyaç var. Sağlık; su, yemek, ısınma, uyku gibi bedenin varlığını sürdürmesi için gerekli olan ihtiyaçlardan biridir.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü 16 Ekim 2015. Dairelerin 140 bin 766 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 144 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap'ta 733,15 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 154 tane daire kurayla satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015 detayları...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. Etap başvuru tarihleri!

Kura çekilişi 23 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek olan Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Konutları fiyatları 140 bin 766 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. Etap başvuru tarihleri...

bingöl engelsiz şehir Haberi

bingöl engelsiz şehir


Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Üstyapı çalışmaları kapsamında üst geçitlere 6 tane panoramik asansör yapılacağını ifade ederek, ''Bingöl'ün engelsiz şehir olacaktır.'' dedi.


Karayolları tarafından yapılan üst geçitler, yapılan protokolle Bingöl Belediyesi'ne devredildi. Üstyapı çalışmaları kapsamında 'Engelsiz Şehir' sloganı ile çalışmalar yapan Bingöl Belediyesi, Karayolları tarafından yapılan üst geçitlere engelli vatandaşların kullanımı için 6 tane panoramik asansör yerleştiriyor.


Yapılan çalışmaların bitmesi ile birlikte Bingöl'ü 'Engelsiz Şehir' haline getireceklerini söyleyen Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, ''Üstyapı çalışmaları kapsamında Elazığ-Bingöl-Muş Karayolu'nda kurulan üst geçitlere engellilerin rahat kullanımı için 6 tane panoramik asansör yerleştiriyoruz. 8 kişilik panoramik asansörlerin taşıma kapasitesi 630 kilogram. Mahallelerimizdeki kaldırımları kilitli parke taşı ile döşüyoruz. Kaldırımları engellilere uygun hale getiriyoruz. Üstyapı çalışmalarımızda 'Engelsiz Şehir' sloganı ile yola çıktık. 6 kavşakta görme...