08 / 05 / 2024

Bingöl Yenişehir Mahallesi

Bingöl Yenişehir Mahallesi

Köşger, “Üzerinde çalıştığımız hükümet konağı projesi ile bir kent meydanı oluşturulmasını hedefliyoruz” dedi. Köşger hükümet konağı altına yapılması planlanan otopark ile şehrin park sorununu gidermeye çalışacaklarını söyledi.

Ataşehir Yenişehir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul’un Ataşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi yılan hikayesine döndü. 

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bingöl'de inşa edilecek şehir hastanesi için ihale çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Kayseri Yenişehir'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği sosyal tesisin inşaatında sona geldi.

Ataşehir Yeni Sahra Mahallesi nazım imar planı askıda!

Ataşehir İlçesi, Yeni Sahra Mahallesi ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı... 

İzmit Yenişehir'de tapu sorunu çözüme kavuştu!

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde yıllardır süren tapu sorunu çözüme kavuştu. Yenişehir Mahallesi'ndeki vatandaşlar için tapular hazırlandı. 

Pendik Yenişehir Mahallesi imar planı tadilatı askıya çıktı!

Pendik İlçesi, Yenişehir Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 28 Mart 2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı..

İzmit Yenişehir Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçireceği kültür merkezinin temelini attı.

İzmit Yenişehir Kültür Merkezi'nin ihalesi 23 Şubat'ta!

İzmit Belediyesi tarafından bir kültür merkezi de Yenişehir Mahallesi’ne inşa edilecek. Projenin ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Bingöl Yenişehir Mahallesi Haberi

Bingöl Yenişehir Mahallesi

Vali Yavuz Selim Köşger Başkanlığı’nda 9.’su düzenlenen “Mahalle Buluşmaları” bu hafta Yenişehir Mahallesi’de gerçekleşti. Açılışı yapılan Hacılar Camii Taziye Evinde gerçekleşen programa mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Mahalle hakkında Vali Köşger’e bilgi veren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Turan Çağlayan: “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Hacılar Camii Taziye Evimizde sizleri ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Bu organizasyonu ayarlayan başta Sayın Valimize ve katılım gösteren Belediye Başkan Yardımcımıza, kurum müdürlerimize, mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Çöpler belirlenen saatler dışında atılıyor

Programda mahalle sakinlerinin sorularını yanıtlayan Bingöl Belediye Başkan V. Halim Sugü: “burada açılışını yaptığımız Hacılar Camii Taziye Evinde sizlerle bir araya gelmekten dolayı mutluyuz. Mahallemizde 3 cami olmasına rağmen henüz bir taziye evi bulunmamaktaydı. Taziye evinin hayırlı olmasını diliyorum. Mahallemiz ticari alanların yoğun olduğu bir mahalle. Vatandaşlarımız çöp...