05 / 05 / 2024

bir eve ne kadar boya gider

bir eve ne kadar boya gider

Evin kaç yılda bir boyanması gerektiği, kullanım şekli ile doğru orantılı oluyor. Peki, ev kaç yılda bir boyanır? Bir eve ne kadar boya gider? 2015 yılında bir evin boya masrafı ne kadardır?

30 bin TL'nin banka banka aylık getirisi ne kadar? Bankalardan kazandıran mevduat faizleri!

Vatandaşlar ellerindeki birikimlerini yatırımda kullanmak için araştırmalar yaparak en fazla kazancı hangi kaynaktan sağlarım diye merak ediyorlar. Buna göre, bankalar da aylık mevduat getiri oranlarını yeniliyor. 30 bin TL'si olan bir vatandaş bir ayda ne kadar kazanç sağlar?

Kiracı ev sahibine aidat borcu bırakırsa hakkında ne yapılır?

Kiracılar ev sahiplerine sıkıntı yaratıp aralarındaki ev sahibi kiracı ilişkisini zora sokabiliyorlar. Kiracıların ev sahiplerine aidat borcu bıraktığı durumlar yaşanabiliyor. Ev sahipleri peki böyle bir durumda ne yapabilirler.

Konut almak isteyenler yeni takas yöntemine başvurdu! Elinde ne var ne yok paketler halinde sunuyor!

Yatırımcılar, bir konut alabilmek için artık elindeki bir konutu, otomobili ve arsasını paket olarak sunmaya başladı. Yani tek bir ürüne dair bir çok ürünle teklif gelmiş oluyor...

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Ekmek, un, süt, şeker, peynir derken bir zam da ona. Markette satılmıyor ama evlerin vazgeçilmezi

Türkiye'de enflasyonla birlikte ekmek, un, süt, şeker ve peynire zamlar gelmeye devam ediyor. Vatandaşların evde vazgeçilmez olarak kullandığı bir ürüne daha zam geldi.

Un, süt, yumurta, ekmek derken vazgeçilmez bir ürüne daha büyük zam. Markete gittiğinizde kasada donup kalmayın

Vatandaşların en çok tükettiği ürünleri enflasyon vurdu. Un, süt, yumurta, ekmek derken vatandaşların çok sık tükettiği bir ürüne daha zam geldi.

Yüzde 80 düşük faizle kredi alın! Böyle bir kredi ne görüldü ne de duyuldu

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar en uygun krediyi nasıl alacaklarını araştırıyorlar. Bu vatandaşlara yönelik çok önemli bir açıklama yapıldı.

Markete gidenler kasanın önünde donup kalmasın. Un, süt ve yağdan sonra bir zam daha. Eski fiyat geçmişte kaldı

Markete giden vatandaşlara önemli bir duyuru yapıldı. Un, süt ve yağdan sonra bir ürüne daha zam geldi. Yeni fiyatı öğrendiğinizde kasada donup kalmamak için bakın.

A101’de yüzlerde indirim bir güne sığıyor! Stor perde 240 TL’ye, salon halısı 450 TL’ye, pike 120 TL’ye düştü!

A10’de yüzlerde indirim bir güne sığıyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 13 Nisan’dan itibaren stor perde 240 TL, salon halısı 450 TL, pike 120 TL olarak satışa sunulacak. İşte A101 fiyat listesi 13 Nisan 2023...

Ayçiçek, un, süt, peynire rekor zam gelmişti... Herkesin evinde var, bir ürüne daha rekor zam geldi... Hemen alın

Türkiye'de enflasyonla birlikte çok sayıda gıda ürününe zam geldi. Peynir, un, süt ve ayçiçek yağına rekor zamlar gelmişti. Yumurtaya da rekor bir zam geldi. Yumurta alabilen vatandaşların şimdiden almasının faydalı olacağı belirtildi.

Yumurta, süt, un, ayçiçeğe zam gelmişti! Bir ürüne zam bu sefer zam gelmeyecek, hemen gidip alın

Ülkemizde birçok gıda ürününe gelen zamdan sonra herkesin yediği başka bir ürünle ilgili güzel haber geldi. Yetkili isim, ürüne Ramazan ayına kadar zam yapılmayacağını dile getirdi.

Bir ilimizle ilgili flaş bir zam haberi geldi! Hemen markete ya da bakkala koşup satın alın

Enflasyon ve maliyetlerdeki artış nedeniyle ürünlere zam gelmeye devam ediyor. Bir ilimizde de önemli bir ürüne zam haberi geldi.

Yemekler sizden fırın Beko'dan! BFE 400 B Ocaklı Fırın ne kadar? 24 Ocak 2023 fiyat listesi... 

Dayanıklı ve kullanışlı beyaz eşyalarıyla bilinen Beko, diğer ürünlerinde olduğu gibi ocaklı fırınlarda da iddialı. Siz de ocaklı fırın kullanmayı tercih ediyor ve kaliteli bir ürüne uygun fiyatla sahip olmak istiyorsanız haberimizi mutlaka okuyun. 

bir eve ne kadar boya gider Haberi

bir eve ne kadar boya gider

Bir eve ne kadar boya gider?

Evin kaç yılda bir boyanması gerektiği, kullanım şekli ile doğru orantılı oluyor. Evin duvarlarının kötü kullanılması, evin rutubetli olması ve ekstra sorunlar yaşanması durumunda boya süresi düşmektedir.


Buna karşın, duvarların temiz kullanılması, rutubetin olmaması, ve sürekli silinmesi gibi etkenler duvarların tekrar boyanma süresini uzatabiliyor. Bu gibi kullanımlarda ev 7-8 senede 1 boyanabiliyor.


Peki, eviniz için tekrar boyama zamanının geldiğini veya erkenden duvar renginizi değiştirmek istediğinizi düşünelim. Bu durumda, bir eve ne kadar boya gider?


Bir ev ne kadar boya ile boyanır?

Bir ev için ne kadar boya kullanılacağı, evin oda sayısına, duvar sayısına, duvarların genişlik ve yüksekliğine göre değişebiliyor.


Örnek..

Ev boyama işlerinde ne kadar boyanın kullanılacağının hesaplanması için genellikle, ev metrekaresinin öncelikle 3 katı alınıyor. Böylece boyanacak duvar metrekaresi...