02 / 05 / 2024

Bir Geleneğin Anatomisi

Bir Geleneğin Anatomisi

Türkiye'nin saygın eğitim kurumlarından olan Robert Koleji'nin "Bir Geleneğin Anatomisi" isimli sergisi 15 Mayıs'ta açılıyor...

Engelliler için bir desteğin tutarı daha arttı! Hemen bakın!

Engelliler için verilen bir desteğin tutarında daha artış yapıldı. Buna göre engelliler için özel eğitim kurumlarıyla rehabilitasyon merkezlerinde verilen eğitim desteğinin tutarı artırıldı.

Rize'de inşa edilen bir ev görenleri hayrete düşürdü!

Karadeniz fıkralarına konu olacak bir ev inşatı görenleri şaşkına çeviriyor. Rize'nin İyidere ilçesindeki bir apartman katını görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Apartmanın fotoğrafı sosyal medyada 'Resimde eksik olan öğeyi bulun' denilerek elden ele paylaşılıyor.

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Adil Karaismailoğlu: Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık!

Siirt'teki temaslarına devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Terör mağduru olan bölgeleri yeniden yapılandırıyoruz. Mağdur vatandaşlarımızın zararlarını karşıladık. Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık" dedi.

Mustafa Dündar: Osmangazi'de yeni ve modern bir şehir inşa ediyoruz!

Bütçesini en verimli ve en etkin şekilde kullanmasının neticesinde birbirinden önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçeye yeni bir tesis daha inşa ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yusufeli'nde muhteşem bir şehir inşa ediliyor!

"Baraj sularının altında kalacak Yusufeli ilçesinin yerleşim yerini değiştirmek zorunda kaldık ama şimdi helikopterle geçerken baktım ki lebiderya, denize nazır konutlarımız yapılıyor. Her şeyiyle muhteşem bir şehir inşa ediliyor.

Mehmet Özhaseki: İnşaat temelli bir vaadim olmayacak!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Herhangi bir şekilde inşaat temelli bir vaadim olmayacak" dedi...

Danimarka'ya yeni bir ada inşa edilecek!

Yeni ev inşa etmek için yer bulamayan Danimarka hükümeti, başkent Kopenhag’ın karşısına 35 bin insanın barınabileceği yeni bir ada inşa edecek.

MEB: Hiçbir okul inşaatı durdurulmayacak!

MEB, Bakanlık bütçesinde yapılan düzenlemeleri paylaştı. MEB'den yapılan açıklamaya göre, yıl sonuna kadar hiçbir okulun inşaatı durdurulmayacak.

Mersin'de özel proje alanları ile modern bir kent inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2014 yılında çalışmalarını başlattığı ve 06.02.2018 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediye Meclisince oy birliği ile kabul edilen 1/5000 Ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı’yla Mersin'de modern bir kent inşa edilecek.

Güney Kore'de 35 milyar dolarlık yeni bir şehir inşa ediliyor!

Güney Kore'de içerisinde özel otomobile ihtiyaç olmayacak yeni bir şehir inşa ediliyor. Projenin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor..

Bursa Soğanlı'da modern bir şehir inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi'nin Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projesini hayata geçirerek modern bir şehir inşa ettiği Soğanlıda yepyeni bir yaşam başlıyor.

Çin'in Paracel Adaları'nda büyük bir liman inşa ediyor!

Çin'in Paracel Adaları'nda büyük bir liman inşa ettiği tespit edildi. Uydudan çekilen görüntülerde Kuzey Adası'nda askeri liman için arazi temizliği ve inşaat çalışmalarının safhaları gösteriliyor.

Bir Geleneğin Anatomisi Haberi

Bir Geleneğin Anatomisi
150 yıllık bir geçmişe sahip olan Türkiye'nin saygın eğitim kurumlarından Robert Koleji, "Bir Geleneğin Anatomisi" isimli sergide tanıtılacak. Sergi 15 Mayıs-31 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Araştırmaları Enstitüsü Sergi Salonu'nda...