19 / 05 / 2024

Birevim Christian König

Birevim Christian König

Birevim, “90 Günde Birlikte Mümkün”de Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı Christian König'i konuk etti...

Büyükşehirlerde kira bedeli asgari ücretin 1,5 katına çıktı!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, kasım ayı verilerine göre büyükşehirlerde kira bedelinin asgari ücretin 1,5 katına çıktığını söyledi.

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

Birevim’in intibak planı onaylandı!

Birevim’in intibak planı, 2 Temmuz 2021 tarihinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından onaylandı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim 2020'de teslimat sayısını yüzde 59 artırdı!

Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, "Birevim olarak sektörün diğer önemli verisi olan yeni sözleşme sayımızda, 150 bin sözleşme adedini aşarak sözleşme sayımızı 2019 yılına kıyasla rekor büyümeyle yüzde 78 artırdık" diye konuştu.

Birevim, 2020'yi rekorla bitirdi!

Dört yıl gibi kısa bir sürede sektörüne ivme kazandıran Birevim, 2020 sonu itibariyle, zorlu Kovid-19 salgını sürecine karşın, 2019 yılına kıyasla teslimat sayısını yüzde 59, teslimat finansman tutarını yüzde 85 artırdı.

Birevim Ağustos ayında 2 bin 143 kişiyi ev sahibi yaptı!

Birevim, yeni tamamlanan Ağustos ayı toplamında 2 bin 143 adet tasarruf finans teslimatıyla yeni bir rekor kırdı.

Kiğılı Almanya'daki ilk mağazasını açtı!

Erkek hazır giyim sektörü markalarından Kiğılı, Almanya'daki ilk mağaza açılışını Krefeld şehrinde gerçekleştirdi. König caddesindeki açılışa Türklerin yanı sıra Almanlar da ilgi gösterdi.

Birevim'den çalışanlarının çocuklarına bayram harçlığı!

3.5 yıl gibi kısa sürede tasarruf finans sektöründe öncü firmalar arasında yer alan “Birevim” yine bir ilk hayata geçiriyor. Birevim, Manibux uygulaması üzerinden, Birevim çalışanlarının çocuklarına bayram harçlığı gönderiyor.

Birevim, Christian König'i konuk etti!

Birevim, “90 Günde Birlikte Mümkün”de Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı Christian König'i konuk etti...

Birevim'in '90 Günde Birlikte Mümkün' canlı yayınları başladı!

Koronavirüs salgını günlerinde çalışanların gelişim ve motivasyonu için, “90 GÜNDE BİRLİKTE MÜMKÜN” başlıklı bir iletişim projesi ve dijital canlı yayın serisi başlatan Birevim'in, geçen haftaki konuğu Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı Christian König oldu...

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim 'Doğu Anadolu Ev'leniyoruz' fuarına katıldı!

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle sektöre ışık tutan Birevim; yeni evlenecek çiftlerin hayallerine çözüm olmak için “Doğu Anadolu Ev'leniyoruz” fuarına katıldı.

Birevim Christian König Haberi

Birevim Christian König

Birevim, koronavirüs günlerinde çalışanların gelişimi ve motivasyonu için '90 günde birlikte mümkün adında bir iletişim projesi ve dijital canlı yayın serisi başlatarak, sektöründe bir ilke imza attı.

Ekonomist'te yer alan habere göre, Birevim; her perşembe akşamı farklı sektörlerden uzman konukları dijital canlı yayınla ağırlıyor. Geçen haftanını konuğu, Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı Christian König oldu. König Almanya ve Türkiye'deki tasarruf sistemini karşılaştırdı.

Birevim'den 'Tasarrufa İlk Adım' kampanyası ile sektöre yeni...