08 / 07 / 2024

bırkun haberleri

bırkun haberleri

MAP'ta yer alan habere göre, Borkun bölgesinde 11 Temmuz'da çöken üç binanın enkazından 23 ceset çıkartıldı. Olayda hayatını kaybedenler arasında iki çocuğun yanı sıra Faslı aktris Amal Maarouf ve annesi de bulunuyor.

Dikkat! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan uyardı: 'Bu bölge 6,5 şiddetinde deprem üretebilir'

Son dakika deprem haberleri. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan önemli bir uyarı geldi. Ercan o bölgede yaşayanları 6,5 şiddetinde olabilecek bir depreme karşı uyardı.

Son Dakika! Naci Görür açıkladı: 7 büyüklüğünde deprem...

Son dakika deprem haberleri. Prof. Dr. Naci Görür'den 7 büyüklüğünde deprem uyarısı. İşte 7 ve üzeri deprem olmasının şartları...

Son Dakika Kahramanmaraş'ta 3.6 büyüklüğünde deprem: AFAD az önce duyurdu

Son dakika deprem haberleri. AFAD duyurdu. Kahramanmaraş'a bağlı Dulkadiroğlu ilçesinde büyüklüğü 3.6 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyatları

Her geçen gün yeni zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bir zam haberi de bugün hurdadan geldi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Bu indirim unutulmayacak! Migros'ta tuvalet kağıdına büyük indirim yapıldı! 

Pandemiden sonra bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de meydana gelen zamlı dönemlerin ardından indirim haberleri art arda gelmeye başladı. İndirime uğrayan ürünlerden birisi de tuvalet kağıtları. İşte Migros'un uyguladığı indirimin detayları.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörüne sevindiren indirim haberleri gelmeye başladı. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 10 Aralık 2022 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına gelen indirim haberleri inşaat sektörünü sevindirmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  ton demir fiyatı ne kadar oldu? 10 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam gelirken bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 8 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

EYT’liler de dahil bütün emeklilerin hesaplarına yatacak! En az 2 bin 200 lira…

EYT düzenlemesi beklenirken yeni yılda emeklilerin bütçesini rahatlatacak ödeme haberleri de geliyor. Promosyon ödemeleri ile bankalardan 3 bin 500 – 7 bin 500 TL arasında para alacak olan emeklilere, en az 2 bin 200 lira daha ödeme yapılacak.

bırkun haberleri Haberi

bırkun haberleri



Fas'ın Kazablanka kentinde üç binanın çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi. Fas resmi haber ajansı MAP'ta yer alan habere göre, Kazablanka kentinin Borkun bölgesinde 11 Temmuz'da çöken üç binanın enkazından 23 ceset çıkartıldı.


Arama ve kurtarma ekiplerinin, bölgedeki başka bir binanın yıkılması ihtimalinden dolayı çalışmalarını zorunlu olarak durdurduğu açıklandı.


Olayda hayatını kaybedenler arasında iki çocuğun yanı sıra Faslı aktris Amal Maarouf ve annesi de...