17 / 05 / 2024

Bitcoin enflasyon

Bitcoin enflasyon

JP Morgan, Bitcoin'de rekor fiyatın gelmesini sağlayan ETF talebinin aşırı heyecan sebebiyle değil enflasyon endişelerinden ortaya çıktığını belirtti.

Kripto neden dalgalı seyrediyor? Bitcoin düşüş sebebi ne?

Son enflasyon raporunun Amerika'dan gelmesinin ardından kripto para borsası fırtınalı bir denize döndü. Bitcoin, bu karmaşada önce dağların zirvesine tırmandı, ancak sonra beklenmedik bir şekilde serbest düşüşe geçti. İlgili analistler konuyla ilgili açıklamalarını dile getirdiler.

Bitcoin'de fırtına duruldu mu? İşte FED tutanakları sonrasında Bitcoin'de son dakika!

FED son toplantı tutanaklarını yayınladı. Bu, merkez bankasının enflasyon ve oran artışları hakkındaki düşünceleri ve Bitcoin (BTC) fiyatının tepkisi hakkında daha fazla ipucu sağlayabilir.

İstikrarsızlıkta Bitcoin'le yarışıyor

İngiltere’de enflasyon ve enerji krizi nedeniyle sıkıntılar baş gösterirken son bir ayda sterlin ve Bitcoin'de yaşanan dalgalanmalar neredeyse benzer bir seyir izledi. Dünyanın halen yürürlükte olan en eski parası olan sterlin de, son bir aydır yaşanan ekonomik ve siyasi çalkantılardan ötürü neredey

Bitcoin'in gözü o verilerde!

Haftaya ABD’de Enflasyon Verisi Açıklanacak! Bitcoin Etkilenecek mi? Peki, kripto paralarda son durum ne? İşte son dakika...

Bitcoin'deki hızlı düşüş durdu! Son günlerde üst üste yükselerek kritik seviyeyi geride bıraktı

Büyük merkez bankalarının faiz oranlarını yükseltmeye zorlayan yüksek enflasyon konusundaki endişeleri nedeniyle düşmeye başlayan Bitcoin, uzun bir aradan sonra yeniden yükselişe geçti. Bitcoin, 19 bin doların altına kadar düştükten sonra toparlanmaya başladı.

Bitcioin’de kayıp yüzde 70’i gördü Bitcoin’de neler olacak?

Bitcoin piyasası büyük kayıp vermeye devam ediyor. ABD’de 41 yılın zirvesine çıkan enflasyon rakamları dünya piyasalarını altüst ederken Bitcoin, 18 bin doların altını görerek yüzde 70’in üzerinde geri çekilme yaşadı. Alt coinlerde ise kayıp daha da büyük.

Bitcoin'de hızlı düşüş devam ediyor! Aralık 2020'den bu yana bir ilk yaşandı

Yüksek enflasyon, ABD'nin faiz oranlarındaki artışlar ve yatırımcıların riskli varlıklardan kaçması Bitcoin fiyatını düşürmeye devam ediyor. Bitcoin, Aralık 2020'den bu yana geçen süreçte ilk kez 20 bin doların altını gördü. Ethereum da düşüşden nasibini aldı.

Piyasaların nabzını yükseltecek tarih belli oldu! Dolar, altın, bitcoin, euro, petrol fiyatları değişiyor...

Geçtiğimiz hafta ABD'de açıklanan enflasyon rakamları piyasaları etkiledi. Altın, dolar, euro ve bitcoin fiyatlarında değişiklikler olurken bu hafta ise tüm gözler o gelişmeye çevrildi. Bu hafta piyasalarda neler olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Altın, Bitcoin ve SHIB'in kaderi bu açıklamaya bağlı! Yatırımcılar dikkat! Her an her şey olabilir! 

Bugün ABD enflasyon verisi oranları açıklanacak. Bu açıklanmanın altın, Bitcoin (BTC) ve altcoin’lerin yer aldığı kripto para piyasasını etkileyeceği öngörülüyor. İşte detaylar...

Bitcoin ve kripto paralarda 'batak coinler' ortaya çıktı! Bu daha başlangıç esas darbe gelmedi

Kripto paralar son iki aydır dibe doğru başlayan hızlı düşüşünü sürdürüyor. Yüksek enflasyon ve faiz ortamına ilişkin endişelerin yanı sıra sabit coinlerdeki istikrarsızlığın sıçraması kripto para dünyasını sarstı. Bitcoin'in fiyatı yüzde 40'a yakın, Ethereum'un fiyatı yüzde 45 geriledi.

Bitcoin'de dev çöküşün artçıları şok dalgası yaratabilir mi? Paralarını çeken kaçıyor

Yüksek enflasyon ve faiz ortamına ilişkin endişelerin yanı sıra sabit coinlerdeki istikrarsızlığın sıçraması ile kripto piyasalardaki kayıplar sürerken, son 7 haftada Bitcoin'in fiyatı yüzde 40'a yakın, Ethereum'un fiyatı yüzde 45 geriledi.

Fırtına değil, kasırga geliyor! ABD enflasyonu sonrasında dolar, bitcoin ve altın ne olacak? 

Altın ve doların geleceğini gören İslam Memiş bombayı patlattı. Dolar fiyatları hız kesmeden yükselişe geçerken altın fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor. Dolar, altın ve bitcoin için tüm gözler ABD enflasyon oranında. Peki dolar, altın ve bitcoin ne olacak? 

Bitcoin'e ABD enflasyonu dopingi: 43 bin doları geçti!

Bitcoin düşüş sinyalinin başladığını işaret eden ‘ölüm kesişimi’ne doğru giderken, ABD'de açıklanan enflasyon verileri ile yönünü değiştirdi. Bitcoin 43 bin 925 dolara kadar yükseldi.

Bitcoin enflasyon Haberi

Bitcoin enflasyon

Uluslararası yatırım kuruluşu JP Morgan tarafından hazırlanan raporda Bitcoin'in rekorunu sağlayan ETF talebinin aşırı heyecandan değil enflasyon endişelerinden ortaya çıktığı ifade edildi. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; raporda, "Proshares Bitcoin ETF'inin yatırıma açılmasının tek başına Bitcoin'e yeni bir büyük ölçekli para girişi dalgası yaratması beklenmez. Bundan çok Bitcoin'in enflasyona karşı altından daha iyi hedge imkanı sunuyor olmasının fiyatta yaşanan son dönem artışının neden olduğunu düşünüyoruz. Eylül ayından beri altın ETF'lerinden Bitcoin ETF'lerine akış görülüyor" ifadelerine yer verildi. 

Bitcoin'in fiyatının 67.016 dolar seviyesine kadar artış göstermesinin ardından bu sabah 64.124 dolar seviyesine kadar geriledi. Bugün ise sıralarda ise 65.015 dolar civarından işlemde.

Bitcoin'de rekor: 67 bin doları...