05 / 05 / 2024

bitlis tatvan köylerinde yol genişletme çalışmaları

bitlis tatvan köylerinde yol genişletme çalışmaları

Bitlis’ in Tatvan ilçesinde İlçe Özel İdare Müdürlüğü' ne bağlı karla mücadele ekipleri kapalı köy yollarının tamamının açılmasının ardından şimdi de yol genişletme çalışmaları yürütüyor...

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

Belediye tam 40 bin metrekarelik imarlı arsa satıyor!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Yam Köyü'nde yer alan eğitim tesisi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 70 milyon 493 bin 447 TL olarak belirlendi.

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

TOKİ Bitlis Tatvan'da 450 konut yapacak! 

TOKİ'nin Bitlis projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Bitlis Tatvan projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bitlis Tatvan 2022 ucuz konut projesi...

Arsa satın almak isteyenler dikkat! O belediye 15 adet arsa satıyor! Bu fırsat kaçmaz!

Bitlis Tatvan Belediyesi Benekli Köyü ve Fatih Mahallesi'nde 15 adet arsanın satış ihalesini duyurdu. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Bitlis Tatvan'da 14 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, Bitlis Tatvan'da yer alan gayrimenkulü 14 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bitlis'te 13.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, Bitlis Tatvan'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sinop'ta evlerini kaybeden vatandaşlar için konteyner evler yerleştirildi!

Sinop'ta sel felaketi sebebiyle evlerini kaybeden vatandaşlara kira yardımı yapılacağını dile getiren AFAD Başkan Yardımcısı Hamza Taşdelen, köylerinde kalmak isteyenlere de konteyner tahsis edileceğini dile getirdi.

Bitlis Encümen Başkanlığı'ndan 15.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Tatvan İlçesi Benekli Köyü'nde bulunan 184 bin 460,90 metrekare yüzölçümlü taşınmaz 15 milyon 680 bin TL'ye ihale edilecek. 

Bitlis Tatvan'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Bitlis Tatvan'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 3 yeni veteriner binası! İhalesi bugün!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası! İhalesi yarın!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Teoman Sancar'dan Denizli Acıpayam deprem konutları açıklaması!

5.5'lik Denizli depreminin üstünden 2 yıl geçti. Acıpayam ilçesinin Oğuz, Kırca, Alaattin, Karahöyük, Ovayurt, Ucarı, Yeniköy ve Corum köylerinde kerpiç yapılar yıkılmıştı. Konteyner ve çadırlara yerleştirilen 160 aileye TOKİ’den konut verileceği belirtildi. Fakat konutlar henüz teslim edilmedi.

bitlis tatvan köylerinde yol genişletme çalışmaları Haberi

bitlis tatvan köylerinde yol genişletme çalışmaları


Bitlis’in Tatvan ilçesinde ilçe Özel İdare Müdürlüğüne bağlı karla mücadele ekipleri kapalı köy yollarının tamamının açılmasının ardından şimdi de genişletme çalışmaları yürütüyor. 


Köy yollarında yapılan karla mücadele çalışmalarını yerinde takip eden Tatvan İlçe Özel İdare Müdürü Kerem Oruk, yaklaşık 58 köyün tamamının yolunun açıldığını, birçok köyde ise yol genişletme çalışması yürüttüklerini söyledi. İlçe Özel İdare olarak gerek yağışların yoğun olduğu günlerde gerekse yağışlar durduktan sonra tam kadro olarak vatandaşların mağdur olmaması için geceli gündüzlü 24 saat karla mücadele çalışması yaptıklarını ifade eden Özel İdare Müdürü Oruk, bu yıl yağışların önceki yıllara oranla daha az olmasına karşın olası durumlar için 24 saat boyunca ekiplerin hazırda bekletildiğini belirtti.


İlçeye bağlı köy ve mezra yollarında bir süredir devam eden yol genişletme çalışmalarında da sona...