07 / 10 / 2024
fuzul

Bitliste ailelere yardım

Bitliste ailelere yardım

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki terör olayları nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan ve geçici olarak Bitlis'e yerleşen 70 aile, devletin sunduğu olanaklarla yaşamlarını devam ettiriyor.

Aile Bakanlığı'nın öğrenci yardımını kaçırmayın

Aile Bakanlığı tarafından çocuğu okula giden ailelere yönelik öğrenci yardımı gerçekleştirilecek. Vatandaşların öğrenci yardımını kaçırmaması gerekiyor.

2 asgari ücretin altında hane geliri olan ailelere barınma yardımı verilmesi Meclis gündeminde!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, 2 asgari ücretin altında hane geliri olan ailelere barınma yardımı verilmesi gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

SED yardımı ne zaman yatacak? Mayıs ayı SED ödemeleri yattı mı?

İhtiyaç sahibi ailelere, çocuklarının masraflarının karşılanması amacı ile verilen SED yardımı ödemeleri, her ay hesaplara yatırılmaya devam etmektedir. Bu süreçte, ay SED yardımı ne zaman yatacak? Mayıs ayı SED ödemeleri yattı mı? Merak edilen detaylar...

İhtiyacı olanlara burs ve gıda yardımı yapılacak! İşte detaylar!

Türkiye'de, düşük gelirli ailelere yönelik çeşitli sosyal yardım programları bulunmaktadır. Bu programlar, gıda, nakit para, erzak, burs ve maaş gibi farklı destekler sunarak ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlamaktadır. Bu sosyal yardımlar VGM tarafından sağlanmaktadır.

İstanbul'da selden etkilenen ailelere 15 bin TL yardım ödemesi yapılacak! Bakan resmen açıkladı! Son dakika! 

Dün gece yaşanan yoğun yağışın ardından İstanbul'un bazı ilçelerinde sel felaketi yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da selden etkilenen ailelere 15 bin TL yardım ödemesi yapılacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Afad resmen duyurdu! 15 bin TL'lik yardım ödemeleri başladı! 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çanakkale'de yaşanan orman yangını sonrası mağdur olan ailelere 15 bin TL yardım ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı.

Anne ve babalar müjde: Devlet Kırtasiye Yardımı veriyor! e-Devlet'ten başvurusu onaylanan anında alıyor!

Devlet sosyal destek ödemelerine devam ediyor. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sağlanan Eğitim ve Öğretim Yardımı desteğinin detayları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Temmuz 2023 e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanın hesabına 3 bin 571 TL yatacak!

Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenli olarak gerçekleştiriliyor. İhtiyaç sahibi ailelere verilen para yardımına ilişkin ayrıntılar merak ediliyor. Peki, SED yardımına ne kadar zam geldi? Ödemeler ne kadar oldu? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan ailelere müjde! Kişi başı 300'er TL yardım yapılacak!

Aile Bakanlığı'ndan ailelere müjde... Kişi başı 300'er TL yardım yapılacak... Hemen bakın... Sakın başvuruları kaçırmayın...

Çocuklu ailelere nakit yardım: Başvurular pazartesi günü başlıyor, 650 TL destek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocuklu ailelere yönelik yapılan destek ödemeleri için başvurular Pazartesi günü başlayacak. Nakit yardım kapsamında, çocuklu ailelere 650 TL'ye varan ödeme yapılacak.

Aile Bakanlığı'nın bu yardımı da var. Hiç olmazsa nefes aldırır bakın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ailelere çeşitli konu başlıkları altında yardımlar yapılmaya devam ediliyor. Bakanlığın yardımları arasında doğum yardımı da yer alıyor. İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan çocuklu ailelere 1.700 TL maddi yardım!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi çocuklu aileler için bir maddi yardım programı başlatmıştır. Bu program sayesinde, belirli başvuru şartlarını karşılayan ev hanımları ve çalışan kadınlar, aylık olarak 1.700 TL maddi yardım alabilecektir.

Ay sonu nasıl gelecek diye düşünenlere PTT'den sevindirici haber geldi! 1.100 TL nakit yardımı yapılacak!

PTT'den ay sonunu getiremeyen gereksinim sahibi ailelere büyük müjde! Başvuranlara 1.100 TL peşin yardımı yapılacak! Geçim zorluğu yaşayan vatandaşlara yönelik olarak PTT üstünden yapılan bir ödeme duyurusu yer almaktadır. İşte detaylar.

Bitliste ailelere yardım Haberi

Bitliste ailelere yardım

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki terör olayları nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan ve geçici olarak Bitlis'e yerleşen 70 aile, devletin sunduğu olanaklarla yaşamlarını devam ettiriyor.


Sokağa çıkma yasağı ve terör olayları nedeniyle yaşadıkları kentlerden göç etmek zorunda kalarak Bitlis'e gelen terör mağduru 70 aileye, yardım eli uzatıldı.


Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki terör olaylarından dolayı, Bitlis il merkezi ve ilçelerine yerleşen terör mağduru ailelere, maddi ve manevi destek veriyor.


ASP İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, AA muhabire yaptığı açıklamada, ülkede son zamanlarda yoğun olarak yaşanan terör olaylarından dolayı, Bitlis'e, Hakkari, Şırnak, Mardin, Batman, Diyarbakır ve ilçelerinden ailelerin geldiğini söyledi.


Kente gelen 70 ailenin il merkezi ve ilçelere yerleştiğini ifade eden Çakan, şöyle devam etti:


"Bu aileleri...