24 / 07 / 2024

bitmemiş eve konut kredisi verilir mi

bitmemiş eve konut kredisi verilir mi

Konut kredisi yalnızca, inşaat çalışmaları tamamlanmış, iskanı alınmış yapılara mı veriliyor? Bitmemiş eve konut kredisi verilir mi? İnşaatı bitmemiş eve konut kredisi veren bankalar nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı..

Ziraat Bankası'ndan aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL'lik konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası hayalindeki eve kavuşmak isteyenler için aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL'lik konut kredisi kullandıracak. İşte Ziraat Bankası konut kredisi detayları...

ING BANK'tan yeni konut kredisi kampanyası! 

Avantajlı konut kredisi faiz oranları ile hayalinizdeki eve sahip olma imnaknını sunan ING Bank, konut kredisi seçenekleri ve başvuru süreci hakkında merak edilen detayları paylaştı.

Emlak Konut GYO konut kampanyası başvuru 2024! Yüzde 25 indirim ve 1.29 faizle 6 milyon TL'lik eve kaç TL taksit ödenir?

Emlak Konut GYO konut kampanyası ödeme seçenekleri açıklandı. Peki 6 milyon TL'lik konut için ne kadar taksit ödeniyor? İşte Emlak Konut GYO 2024 kampanyası tüm detayları... 

0.69 faizli konut kredisi hesaplaması Mayıs 2024! 500 bin, 1 milyon, 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler geçtiğimiz aylarda açıklanan 0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 0.69 faizle kullanılan 500 bin, 1 milyon, 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL?

Çinlilerden konut krizine ‘balkon ev’ çözümü… Bir balkonda, tuvalet, mutfak hepsi var!

Artan konut fiyatları, yüksek kiralar ve kredi faizlerinin tavan yapması nedeniyle ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken, Çinliler’den konut krizine balkon ev çözümü geldi. Balkonların eve dönüştürüldüğü modelde yaşam alanı iyice küçüldü. Peki Türk vatandaşları bu modele ne dedi?

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Garanti, Akbank ve Yapı Kredi hesaplama tablosu!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankaların konut kredilerinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte son dakika hesaplama tablosu...

Buğra Gökce'den flaş açıklama! Konut alınamadığı için kiralık eve talep artacak: Barınma krizi sürecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, konut satışlarındaki düşüşün fiyat artışlarını tetikleyeceğine dikkat çekti. İşte Gökce'nin konut sektörü ile ilgili X sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Konut fiyatlarını düşürecek hamle! Yeni yöntemle 100 bin yeni konut arzı sağlanabilecek!

Konut ve kira fiyatlarını düşürmek isteyen hükümet çareyi boş ofislerde buldu. Atıl durumdaki boş ofislerin eve dönüştürülmesi için çalışmalar hızlandırıldı. Emlak sektörü konuyu değerlendirdi...

Artık bir eviniz olabilir! Ev hayali kuranlara 180 ay vadeli konut kredisi imkanı! Şartlar tek tek açıklandı!

Ev alma hayalini pek çok kişi kurar. Başınızı sokacağınız eve sahip olabilirsiniz. İşte 180 ay vadeli konut kredisi imkanı!

Fırsatçılar o ilde konut fiyatlarını uçurdu! 

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası’nın açıklanmasından sonra fırsatçılar da düğmeye bastı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ilan sitelerinde birçok eve bir günde yüz binlerce lira zam yapıldı. Bazı evlerin fiyatları 1 milyon lira arttı.

Borcu bitmemiş TOKİ kiraya verilir mi?

TOKİ sosyal konut projeleri Türkiye’nin gündeminde yer alan konulardan biridir. Peki kura çekilişinde konut çıkan kişiler taksitler bitmeden evi kiraya verebilir mi, Borcu bitmemiş TOKİ kiraya verilir mi? İşte detaylar!

Konut projesinde kimsenin görmediği ayrıntı! 850 bin liralık eve 8 milyon ödenecek

İBB Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın detaylarını duyurduğu sosyal konut projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kurt, barınma ve kira krizinin sadece konut üreterek çözülemeyeceğini söyleyerek, enflasyonla birlikte yapılan yatırımın maliyetinin artabileceğini ifade etti.

Konut ve kira artışlarına karşı yeni reçete yazıldı! Ofisler eve dönüşüyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum; 50 bin ofisin konuta dönüştürülebileceğini bildirdi. Konut olmaya müsait olan ofislerin dönüşmesi halinde, İstanbul’da 10 bin, ülke genelinde ise 40 bin adet yeni konut sunulabilecek. İşte konuya ilişkin detaylar...

bitmemiş eve konut kredisi verilir mi Haberi

bitmemiş eve konut kredisi verilir mi

Bitmemiş eve konut kredisi verilir mi?

Mortgage, belirli bir birikimin peşinat olarak verilen uzun dönemli ipotekli konut kredisi anlamına geliyor. Bu uygulamada kredi kuruluşları evin parasını öder, evi satın alan kişi belli faiz oranları ile bu parayı kredi kuruluşuna taksitli olarak geri verir.


Peki konut kredisi yalnızca, inşaat çalışmaları tamamlanmış, iskanı alınmış yapılara mı veriliyor? Bitmemiş eve konut kredisi verilir mi? İnşaatı bitmemiş eve konut kredisi veren bankalar nelerdir?


Kredi kuruluşları, inşaat halindeki konutlar için konut kredisi verebiliyor. Ancak bu noktada bazı koşulların sağlanmış olması gerekiyor. Peki, bitmemiş eve konut kredisi şartları nelerdir?


Tamamlanmamış eve konut kredisi..

Kredi kullanılacak konut, henüz tamamlanmamış bir konut projesinden alınacaksa öncelikle projenin herhangi bir banka ile konut kredisi anlaşması olup olmadığına bakılması, alıcı için faydalı oluyor.

Anlaşmalı banka olması...