02 / 05 / 2024

bitrota kripto vurgunu

bitrota kripto vurgunu

"Bitrota" adındaki şirket üzerinden "kripto para borsası dolandırıcılığı" yaptıkları iddia edilen ortaklardan  K.A suçlamaları reddetti. 

Bitrota’nın sahibi 2 suçtan tutuklandı!

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A için iki suçtan tutuklama kararı verildi. 

4 milyar dolar kripto para vurgunu yapan kraliçenin nerede saklandığı ortaya çıktı

Son dönemin en büyük dijital para vurgununa imza atan Dr. Ruja Ignatova piyasadaki adıyla 'Kripto Kraliçesi'nin nerede saklandığı ortaya çıktı. Ignatova piyasadan 4 milyar dolar vurgun yapıp kayıplara karışmıştı.

Trabzon'da kripto para vurgununda 18 kişi gözaltına alındı!

Trabzon Emniyeti, 'kripto' vurgunu gerçekleştiren 'saadet zinciri'ne ilişkin operasyonda 18 kişiyi gözaltına aldı. Saadet zincirine yapılan operasyon kapsamında 2. sınıf emniyet müdürü de gözaltına alındı.

Bitrota mağdurları nasıl dolandırıldı?

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu haberleri ile gündem olan Bitrota mağdurları, yaşadıkları süreçleri anlattı.

Tutuklanan Bitrota'nın ortağı suçlamaları reddetti! 

"Bitrota" adındaki şirket üzerinden "kripto para borsası dolandırıcılığı" yaptıkları iddia edilen ortaklardan  K.A suçlamaları reddetti. 

Bitrota’nın sahibi 2 suçtan tutuklandı!

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A için iki suçtan tutuklama kararı verildi. 

Kripto para vurgunu yapan Bitrota'nın sahibi yakalandı! 

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A Antalya'da gözaltına alındı.

Kripto para borsalarındaki vurgunlar bağlantılı mı?

Bursa'da Bitrota isimli kripto para borsasında dolandırıldığını ileri süren 15 kişi savcılığa suç duyurusu yaptı. Mağdurların avukatı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Kripto paralarda mağduriyet nasıl azaltılabilir?

Thodex, Vebitcoin, Sistemcoin, Hecoin ve son olarak da Bitrota'da yaşanan vurgun haberleri son zamanlarda kripto para yatırımcılarını korkuttu. Peki, kripto paralarda mağduriyet nasıl engellenir? İşte detaylar...

Kripto para borsasında vatandaşları dolandırdığı iddia edilen 2 kişi için yakalama kararı!

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen "Bitrota" isimli kripto para borsasında mağdur olan vatandaşların şikayetleri üzerine şirket sahibi olan 2 kişi ile ilgili olarak yakalama kararı çıkarttı.

Kayseri’de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu!

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu ortaya çıktı.  Bitrota isimli kripto para borsası üzerinden aralarında eski futbolcu Gökhan Zan'ın da yer aldığı 30 bine yakın kişiden para toplandı. 

Amerika'da 36 milyon dolarlık dev kripto para vurgunu!

Amerika'da 36 milyon dolarlık dev bir kripto para vurgunu gerçekleştirildi. 16 yaşındaki genç hacker, 6 milyon dolarlık kripto para ile yakalandı.

Trabzon'da 450 milyon TL'lik kripto para vurgunu!

Trabzon merkezli 12 ilde yapılan eş zamanlı “Saadet Zinciri” operasyonunda 450 milyonluk kripto para vurgunu ortaya çıktı...

Kripto vurgunu yapan hackerlar parayı iade ediyor!

PolyNetwork isimli merkezi olmayan kripto para borsasından dün 610 milyon doları çalan hackerlar, çaldıkları paranın 260 milyon dolarını geri verdi.

bitrota kripto vurgunu Haberi

bitrota kripto vurgunu

Kayseri'de 3 sene önce şirket kuran K.A. ve H.Ö. hakkında, geçen yıl devreye alınan "Bitrota" adındaki kripto para borsasının çökmesi sonrası şirket merkezi İstanbul'da olduğu için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından devam eden soruşturma sürüyor. 

Soruşturma dahilinde 9 Aralık'ta "bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" ve "tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı" suçlarından tutuklanan K.A.'nın Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca alınan ifadesinin detayları belli oldu. Şüpheli K.A., ifadesinde, Bitrota'nın 2018'de kurulduğunu, yüzde 75 ortağının diğer şüpheli H.Ö., yüzde 25 ortağının da kendisi olduğunu söyleyerek şirkette yazılım departmanında sorumlu olarak çalıştığını, aynı zamanda müşteri destek kısmında da görev aldığını anlattı. Bitrota isimli kripto para borsasında varlıkların ortalama toplam tutarının 40-50 bin dolar civarında...