03 / 05 / 2024

Bizim Evler’de Yaşam Fotoğraf Yarışması ödül

Bizim Evler’de Yaşam Fotoğraf Yarışması ödül

“Bizim Evler’de Yaşam” temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraf sahipleri ödüllendirildi. Fotoğraf yarışması site sakinleri tarafından büyük ilgi gördü.

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Ödüllü Türk mühendis Mehmet Yontar, ABD'de yaşamını yitirdi!

Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı gençler arasına girerek, 1940’lı senelerin sonunda ABD’ye giden makina mühendisi Mehmet Yontar, 97 yaşında yaşamını yitirdi. Yontar, New Jersey eyaletinde defnedildi.

İHH, İdlib'de Yaşam Evleri projesiyle briket ev inşa edecek!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye'deki iş savaş sebebiyle İdlib'e göç eden Suriyelileri daha iyi imkanlara kavuşturmak için  "Yaşam Evleri" projesi kapsamında 40 metrekarelik briket evler inşa edecek.

Duru Beytepe'de yaşam başladı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde yaşam başladı. Projede toplam 484 adet konut bulunuyor.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Koronavirüs zenginlerin yaşamını değiştirdi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, İngiltere’de zenginlerin de yaşamını etkiledi. Varlıklı insanlar özel adalara ve mekanik havalandırmalı sığınaklara taşındı. Bölgede lüks gayrimenkul satışlarında patlama yaşandı.

Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı! 

Şehir ve doğayı bir arada sunan Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı. Mesa Çubuklu 28'de daire sahibi olmak isteyenlere, şimdi taşınıp yarısını 1 yıl sonra ödeme imkanı sunuluyor...

Gaziantep Kuzeyşehir'de yaşam başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile 50 bin konutluk Kuzeyşehir’de yaşam başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yoğun çabası ile proje kısa sürede tamamlandı. Yapılan kuralar ile 5 bin 154 konutun hak sahipleri belirlendi....

TOKİ Batman Hasankeyf'de yaşam Haziran ayında başlıyor!

Batman Hasankeyf'de TOKİ'nin inşa ettiği 850 konutta yaşam Haziran ayında başlayacak. Hasankeyf Belediye Başkan Abdulvahap Kusen, Hasankeyflilerin modern bir yerleşim yerine taşınacağını söyledi.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açıldı!

Beylikdüzü'nde gün boyu süren etkinliklerin akşamında binlerce vatandaş 23 Nisan kortejinde bir araya gelerek hem 23 Nisan’ı hem de Yaşam Vadisi 2. Etap’ın açılışını kutladı. 

Ekolojik yaşamın yeni trendi: Saman evler!

Saman evler ekolojik yaşamın en yeni gözdesi. Metrekaresi 800 TL ile 1.800 TL arasında olan saman evlerin yapımı 15-20 gün sürüyor. İşte Türkiye'de bu işi yapan firmalar ve uygulamaları...

Loca Şişli'de yaşam başladı!

Kütan inşaat tarafından hayata geçirilen Loca Şişli projesinde Ekim ayı itibariyle yaşam başladı. Şehrin merkezi Şişli'de yer alan projede teslimler hemen yapılıyor.

Bizim Evler’de Yaşam Fotoğraf Yarışması ödül Haberi

Bizim Evler’de Yaşam Fotoğraf Yarışması ödül

“Bizim Evler’de Yaşam” temalı fotoğraf yarışması site sakinleri tarafından büyük ilgi görürken fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraf sahipleri ödüllendirildi.


Bizim Evler’de yaşayan fotoğraf gönüllüsü tüm sakinlerine açık olan yarışmada katılımcılar; evlerinin ve sitelerinin içindeki yaşamı, en sevdikleri ve keyif aldıkları mekânları fotoğraflayarak, kendi sosyal medya hesaplarından #bizimevlerdeyasam hashtagi ile Bizim Evler’in resmi hesabını da etiketleyerek paylaştı.


Toplam 1275 fotoğrafın katılım gösterdiği yarışmada en çok beğenilen 6 fotoğraf jüri değerlendirmesinin ardından düzenlenen törenle açıklanırken, İhlas Yapı yetkilileri de dereceye giren fotoğraf sahiplerine çeşitli hediyeler takdim etti.


DEĞERLİ; “HER FOTOĞRAFIN AYRI HİKÂYESİ VARDI”

Fotoğraf yarışmasının amatör ve profesyonel çok sayıda fotoğrafçının ilgisiyle karşılandığını ifade eden Bizim Evler Satış Müdürü Mehmet Erhan Değerli “Düzenlediğimiz bu yarışmayla Bizim Evler’de ki renkli yaşamı site sakinlerimizin gözünden görmek istedik....