08 / 05 / 2024

Blockchain teknolojisi ne demek

Blockchain teknolojisi ne demek

GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu) tarafından düzenlenen ‘PROPTECH-Gayrimenkulün Teknolojik İnovasyonu’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında, yeni teknolojilerin ve blockchain sisteminin tapu sistemine getireceği yenilikler ve bu yeniliklerin sektörü nasıl değiştireceği tartışıldı.    

Beko FRA 5244 Fitfry Az Yağlı Fritöz (Airfryer) fiyatı ne kadar oldu? İşte 8 Ağustos 2023 fiyat listesi

Airfryer teknolojisi, sağlıklı beslenme ve pratik mutfak deneyimini bir araya getirerek mutfakta yeni bir dönemi başlattı. Son zamanların en popüler ürünlerinden olan airfryer modelleri araştırılmaya devam ediyor. Peki Beko airfryer ne kadar, kaç TL? 

Deterjan kalıntısına son veren Samsung WW90TA046AH/AH çamaşır makinesi kaç TL? İşte fiyat listesi...

Samsung WW90TA046AH/AH çamaşır makinesi, teknolojik özellikleri, dayanıklılığı ve yeni nesil yıkama performansı ile dikkat çekiyor. Peki, Samsung motor garantisi kaç yıl? Samsung Eco Bubble teknolojisi ne işe yarar? İşte detaylar...

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 21 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasitesi, 4 farklı yıkama programı ve su tasarrufu sağlayan ActiveWater teknolojisi ile öne çıkıyor. Peki, Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi en ucuz nerede? İşte detaylar...

Profilo BD2155WFNN No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nereden alınır? 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Üstten donduruculu Profilo BD2155WFNN No Frost Buzdolabı, geniş iç hacmi, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatı ile öne çıkıyor. Peki, Profilo BD2155WFNN, en ucuz nerede, özellikleri ne? İşte detaylar...

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 11 bin 499 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 Programı, 13 Kişilik Kapasitesi ve Hijyen 70 Teknolojisi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi ne işe yarıyor?

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Bosch WTX87K80TR 9 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Makinesi, kurutma işlemini sıcak hava pompası teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Home Connect teknolojisi ile cihaza uzaktan bağlanmak mümkün hale geliyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Beko 674581 EI 532 lt Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı'nda Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı!

Beko Alttan Donduruculu Buzdolabı, geniş iç hacmi ve sessiz çalışma gösteren motoru sayesinde dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. Peki mavi ışık teknolojisi, ne işe yarıyor?

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Vestel ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ve çeşitli pişirme fonksiyonu ile aynı anda aynı ısıda bir kaç yemeğin pişirilmesini sağlıyor. Peki Sıcak Hava Kalkanı Teknolojisi ne işe yarıyor? 

İndirimli Bosch çamaşır makineleri bu adreste! Bosch çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? 2 Nisan 2023 fiyat listesi

Yüksek teknolojisi ile öne çıkan kaliteli beyaz eşyanın önemli adresi Bosch’tan indirim fırsatı! Bosch çamaşır makineleri indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, 10 kiloluk Bosch çamaşır makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi, bardak ve cam koruma teknolojisi, kurutma fonksiyonu yenilenen süper 50 dakika programı, 13 kişilik kapasitesi ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Peki, Vestel BM 3111 en ucuz fiyatla nereden alınır? İşte detaylar...

Arçelik 810 KM 8 kg Kurutma Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makineleri, çamaşırları kısa sürede kurutarak kullanıma hazır hale getiriyor. Farklı kurutma programları sayesinde kumaş türüne uygun kurutma şekli seçilebiliyor. Peki ProScent Teknolojisi ne işe yarıyor? 

Hanımlar müjde! Bosch BCS711XXL Unlimited 7 Şarjı Süpürge indirime girdi! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch BCS711XXL Unlimited 7 Şarjı Süpürge, 7 farklı yedek parçasıyla ve gelişmiş teknolojisiyle 10 yıl garanti imkanı sunuyor. Peki Rotation Clean teknolojisi ne işe yarıyor? 

Blockchain teknolojisi ne demek Haberi

Blockchain teknolojisi ne demek

Mustafa El ALIWAT (ULAK TEKNOLOJİ), Mustafa AKDOĞAN (TURKCELL GRUP)  Kerim Alain BERTRAND’ın (REIDIN) sunumlarıyla ve Mete VARAS’ın (EURASIA PROPTECH)  yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda, iletişim sistemleri ve blok zinciri sistemindeki yeni gelişmelerin gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyeceği ve neleri değiştireceği konuşuldu.

Mustafa AKDOĞAN, ‘Gayrimenkul sektörünün blok zinciri sistemine entegre edilmesi ve akıllı kontratların kullanımı ile birlikte, sektördeki hantal bürokrasi ortadan kalkacak. Alım, satım ve mülk yönetimi gibi zaman alan ve maliyet yaratan işlemler, çok hızlı, ucuz ve hatasız bir şekilde gerçekleştirilebilecek. Çünkü bu sistemle, datalar eş zamanlı bir şekilde her kişi ve kurum için aynı ve işlem sonrasında değiştirilemez olacak.’ diye açıklama yaptı. 

Konu ile ilgili söz alan Mustafa El ALIWAT ‘Blok zinciri sistemi birden fazla sunucunun hizmet verdiği, aslında sisteme bağlanan her kişinin...