07 / 05 / 2024

bmc Tank Palet Fabrikası

bmc Tank Palet Fabrikası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı'nın diline doladığı konulardan birinin, Sakarya'daki Tank Palet Fabrikası olduğunu hatırlattı ve bu konuyu defalarca izah ettiklerini belirtti...

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal İnce tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ilk zırhlı SUV'u TULGA 2025'te yollarda olacak!

BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş yaptığı açıklamada BMC tarafından üretilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli, doğuştan zırhlı SUV'u "TULGA"nın 2025 yılında yollarda olacağını söyledi.

Volvo’dan rakiplerini çılgına çevirecek hamle; Olay olacak

Volvo, otomobil dünyasında dikkat çekici bir hamleyle karşımıza çıkıyor. Ünlü otomobil üreticisi, piyasaya sürmeyi planladığı yeni modeliyle rakiplerini şaşırtmaya hazırlanıyor. İşte bu yeni "yolun tankı" olarak nitelendirilen aracın özellikleri...

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Hy Palet İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Hy Palet İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yayla tarafından kuruldu.

Gökduman Plastik Palet Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökduman Plastik Palet Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çiftcibaşı tarafından kuruldu.

Forte Elektrik İnşaat Otomotiv Hafriyat Palet Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Elektrik İnşaat Otomotiv Hafriyat Palet Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Uçan tarafından kuruldu.

Avesan Metal İnşaat Palet Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avesan Metal İnşaat Palet Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Küçük tarafından kuruldu.

Kardelen Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Palet Plastik Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Aselsan'dan 5.6 milyar TL'lik imza!

Ülkenin savunma sistemlerinin güncellenmesi, modernizasyonu ve özgün ürünlerin geliştirilmesi yoluyla çalışma yapan ASELSAN'dan BMC Otomotiv ile 5.6 milyar TL'lik imza attığını ilan etti.

bmc Tank Palet Fabrikası Haberi

bmc Tank Palet Fabrikası

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Meclis çalışmalarının son derece verimli bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; CHP Genel Başkanı'nın yalancılığı, yanlışlığı, eksikliği, çarpıklığı defalarca ortaya konan hususları tekrar tekrar gündeme getirmesinin "artık siyasetle izah edilemeyecek bir garabet halini aldığını" belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı'nın diline doladığı konulardan birinin, Sakarya'daki Tank Palet Fabrikası olduğunu anımsattı. Bu konuyu defalarca izah ettiklerini söyleyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı;

"Ben izah ettim, parti sözcüm de izah etti. Arkadaşlarımız defalarca bilgileri, belgeleri kamuoyuyla paylaştılar. Savunma Bakanlığımız detaylı bir açıklama yaptı. Bugün buradan tekrar açıklıyorum, bu adamın nasıl bir yalancı olduğunu, hakikatleri nasıl saptırmaya çalıştığını, bugün bir kez...