29 / 04 / 2024

bodrum belediyesi inşaatları durdurdumu

bodrum belediyesi inşaatları durdurdumu

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Tüm beldelerdeki imar planlarımızı toplayıp, mevzuata uygun olarak alınmış ve devam eden inşaatlar hariç, tüm faaliyetleri geçici bir süre durdurduk" dedi...

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

İstanbul'daki metro inşaatlarında son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım problemini ortadan kaldırmak için metro inşaatlarına aralıksız devam ediyor. Peki İstanbul'un hangi bölgelerinde metro projeleri hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar ile ilgili karar çıktı!

İstanbul Esenyurt'ta müteahhitler tarafından yarım bırakılan projeleri tamamlamak isteyen Esenyurt Belediyesi geçtiğimiz günlerde inşaatların tamamlanması için meclise teklif götürmüştü. Teklif ile ilgili komisyondan ret kararı çıktı. 

Mağdurlara müjde! Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar tamamlanacak!

Esenyurt Belediyesi, ilçede yarım kalan inşaatları tamamlamak için düğmeye bastı. 

Van İpekyolu'nda inşaatlar denetim altında! 

İpekyolu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçede devam eden inşaatları, çevre sağlığı ve güvenliği açışından denetlemeye aldı. 

Bodrum'da inşaatlar hızlandı!

Bodrum'da koronavirüs salgını ev kiralarını uçurdu. Bodrum'da merkez dışında ise yeni inşaatlar hız kesmiyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras inşaatların hepsinin imar planında yer aldığını söyledi.

İBB metro inşaatları için dış borçlanma talebinde bulanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, devam eden metro inşaatları için 52 milyon euro dış borçlanma talebinde bulunacak.

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Bodrum Belediyesi'nden kira seferberliği!

Bodrum Belediyesi, Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında işini ve gelirini kaybeden vatandaşlara destek olmak için bir dizi kampanya hayata geçirdi. 

Gökçeada'da sit alanındaki kaçak inşaatları bakanlık durdurdu!

Gökçeada Belediyesi tarafından arkeolojik sit alanı içinde yapılan kaçak inşaatları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı durdurdu. İnşaatların kaçak yapı muamelesi görmesi ve 3194 sayılı Yasa’nın 32 ve 42. maddelerine göre işlem uygulanması istendi.

Bodrum Belediyesi'nden Yılmaz Özdil'in villasındaki yıkıma ilişkin savunma!

Bodrum Belediyesi, Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak eklentilerin yıkılmasının yerinde bir karar olduğunu belirtti...

Bodrum Belediyesi'nden Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki villasına ilişkin açıklama!

Bodrum Belediyesi, Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki villasında kaçak bölümlerin olduğuna ilişkin açıklamalarda bulundu...

bodrum belediyesi inşaatları durdurdumu Haberi

bodrum belediyesi inşaatları durdurdumu


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Tüm beldelerdeki imar planlarımızı toplayıp, mevzuata uygun olarak alınmış ve devam eden inşaatlar hariç, tüm faaliyetleri geçici bir süre durdurduk" dedi.


Kocadon, Bodrum Belediyesinde düzenlediği basın toplantısında, imar çalışmalarına öncelikli olarak başladıklarını belirterek, "Bodrum Belediyesi olarak artık bulanık suda balık avlama gibi bir niyetimiz yok. Onun için bu suların durulması lazım. Bu nedenle tüm beldelerdeki imar planlarımızı toplayıp, mevzuata uygun olarak alınmış ve devam eden inşaatlar hariç, tüm faaliyetleri geçici bir süre durdurduk" diye konuştu.


İmar planlarının entegrasyonunu sağlamak amacıyla böyle bir uygulamaya gidildiğini ifade eden Kocadon, bu durdurmanın süresinin net olarak belirlenmediğini kaydetti.


Kocadon, "Bu süreye Bodrum Belediyesi olarak ihtiyacımız var. Halkımızın da Bodrum'u çocuklarına iyi bir şekilde emanet edebilmesi için bu sürenin zorunlu olduğunu düşündük"...