08 / 05 / 2024

bodrum hastane inşaatı

bodrum hastane inşaatı

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

Nizip Devlet Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşası aralıksız devam ediyor. Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Nidapark Bodrum Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu! 

Nidapark Bodrum Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak ve Aykut Celep ortaklığında kuruldu.

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kandemir, Cenk Gökan ve Gökhan Ertem ortaklığında kuruldu.

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın inşaatı durdu mu?

Yalıçiftlik mevkiindeki Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin dairelerden oluşan ikinci bölümde inşaatın durduğu iddia edildi...

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

bodrum hastane inşaatı Haberi

bodrum hastane inşaatı

Bodrumlular ve Bodrum müdavimleri bilir. Özellikle yaz döneminde turizmin en hareketli bölgelerinden biri konumunda olan Bodrum'un en önemli sorunlarının başında ilçedeki sağlık tesisilerinin yetersizliği gelir. 

Para'da yer alan habere göre; markalı özel hastanelerin yatırımları da yetersizdir. Devlet de ilçedeki hastane ihtiyacının görmüş olmalı ki Sağlık Bakanlığı 150 yatak kapasiteli bir hastane inşaatını başlatmıştı. 2017'de 42 milyon TL bedelle ihalesi yapılan hastanenin inşaatını Diy-Mar İnşaat üstlenmişti. Ancak ihale süreci istenildiği gibi gitmedi. Bilinmeyen birnedenle yüzde 59'u tamamlanan inşaat 2019'da durdu. Öğrendiğimize göre, ihale yeniden yapılmış. Hastanenin yapım işini çok tanıdık bir isim üstlenmiş. Trabzonspor Kulübü eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na ait İstanbul Pendik merkezli ATR Yapı Proje Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yarım kalan inşaatı tamamlayacakmış. İnşaat yeniden başlamış. Hacı osmanoğlu, inşaatı...