05 / 05 / 2024

bodrum konut ev fiyatları

bodrum konut ev fiyatları

Pandemi nedeniyle Bodrum'a yapılan göçler ilçe genelindeki ev fiyatlarını yüzde 149 oranında artırdı. İlçe genelinde kiralık ev bulmak neredeyse imkansız.

Ev kiralamak satın almaktan daha karlı! Fiyatlar bu sene yüzde 5, gelecek sene yüzde 3 oranında artacak! 

ABD’de kiralamanın gelecek senelerde konut ev satın almaktan çok daha kârlı olacağı ifade ediliyor. İşte ABD konut piyasasındaki beklentiler...

Helis Serina Bodrum konut projesi nerede?

Helis Yapı tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Helis Serina villaları nerede konumlanıyor?

Fahiş kiralar İstanbul dışına sıçradı: Bodrum’da ev kirası 50 bin liraya yaklaştı

Fahiş kiralarla Türkiye'nin hemen hemen her iline karşılaşırken Bodrum bu konuda İstanbul'u bile solladı. Bodrum’da kiralar 40.615 TL’ye kadar çıktı. İşte detaylar...

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Ataşehir'de 1 milyon 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 10 konut! Ev alacaklar dikkat!

Atabel İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 10 konutu 1 milyon 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Oya Başar Bodrum'dan ev aldı!

Oya Başar ve Zuhal Olcay, Bodrumlu ünlüler kervanına isimlerini yazdırıyor. Ünlü oyuncu Oya Başar, Türkbükü’nden almak istediği konuttan vazgeçti ve Gündoğan’da iki katlı bahçeli bir yer aldı. Zuhal Olcay da İstanbul’daki evini kiraya verecek ve Bodrum’daki yazlığında yaşayacak.

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Burcu Biricik, Bodrum'dan ev bakıyor!

Son zamanlarda dizilerde sıkça ismi duyulan ünlü oyuncu Burcu Biricik, gayrimenkul yatırımı yapmak için harekete geçti. Biricik, Bodrum'dan ev bakmaya başladı. 

Bodrum konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte Bodrum konut projeleri 2021...

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

Yabancılar gayrimenkul yatırımında Bodrum'u tercih ediyor!

Yabancı vatandaşların Türkiye'de gayrimenkul yatırımları arttı. Özellikle Rus ve Ukraynalı vatandaşlar son zamanlarda Bodrum'dan ev almaya başladı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

bodrum konut ev fiyatları Haberi

bodrum konut ev fiyatları

Koronavirüs salgını nedeniyle nüfusun 3 katına çıktığı Bodrum'da konut fiyatları tavan yaptı. Takvim'de yer alan habere göre; ilçe genelinde ev fiyatları yüzde 149 artarken kiralık ev bulmak nerediyse imkansız hale geldi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ilçe genelindeki konut piyasasına ilişkin gelişmeleri şu şekilde anlattı: 

"Salgından dolayı İstanbul'da 40 katlı rezidansta yaşamak istemeyen Bodrum'a geldi. Daha önce 100 metrekarelik bir konut 700 -800 bin TL iken şimdi 1.5 milyona, hatta yerine göre 4 milyon TL'ye satılıyor.

Artık rayiç bedel diye bir şey yok. Yalıkavak gibi bölgelerde müşteri gidiyor evin fiyatını soruyor. '3 milyon TL' deniyor. 'Al 10 milyonu, ver evi' diyor. Sadece Türkiye'nin elit tabakası değil dünya zenginleri de geliyor..."

Konutta sahillere ilgi devam...