17 / 05 / 2024

Bodrum Seyahat Konaklama Araç Kiralama ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Bodrum Seyahat Konaklama Araç Kiralama ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Bodrum Seyahat Konaklama Araç Kiralama ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir Gökgöz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Denizbank’tan son dakika gelişmesi! Hesaplara para yatırılacağı duyuruldu!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tatil kampanyalarına hız veren bakanlar kervanına Denizbank da katıldı. Denizbank, seyahat, konaklama ve araç kiralama harcamalarına 200 TL’ye varan Bonus puan vereceğini duyurdu.

Bodrum'da konaklama fiyatları cep yakarken bir lahmacunun fiyatı resmen uçtu! Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerin konaklama fiyatları cep yakarken lahmacun fiyatı resmen uçtu. Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi. 

Dev kruvaziyer Bodrum'u yabancı turistle doldurdu

BM Dünya Turizm Örgütü'nün 2021 verilerine göre, dünyanın en çok turist alan ülkeleri sıralamasında Türkiye 4'üncülüğe yükseldi. Türkiye "fine dining" amacıyla seyahat edenlerin tercihi olma yolunda hızla ilerliyor. Son olarak Bodrum'a dev kruvaziyer yanaştı.

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli  Dilaver Kaya tarafından açıldı.

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilaver Kaya tarafından kuruldu.

Bodrum'da yazlıkçılar evlerine gitti! İşletmecilerin yüzü güldü!

Bodrum'da seyahat kısıtlamasının kalktığı 5 Mayıs'tan bu zamana kadar 136 bin araç girişi yapıldı. Yazlıkçılar evlerine geldiklerini söylerken, işletmeciler "Buyursunlar gelsinler" diyor.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Bodrum'da ev kiraladı!

Oyuncu Eda Ece, seyahat yasaklarının kalkmasıyla birlikte basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Bodrum’da ev kiraladı...

LUX Bodrum Resort & Residences’ta bayrama özel kampanya!

Dünyanın en iyi resort işletmecisi seçilen LUX*ın Türkiye’deki ve Avrupa’daki ilk ve tek tesisi olan LUX* Bodrum Resort & Residences’ta, 25 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak ‘Bayram Kampanyası’nda, LUX* Bodrum misafirleri 4 günlük konaklama için 3 gün ücreti ödeyecek.

LUX Bodrum Resort & Residences’ta 4 kal 3 öde kampanyası!

LUX* Bodrum Resort & Residences, Kurban Bayramı’nda LUX* ayrıcalığını cazip fiyatlarla sunuyor. LUX* Bodrum Resort & Residences’ta, 25 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak ‘Bayram Kampanyası’nda, LUX* Bodrum misafirleri 4 günlük konaklama için 3 gün ücreti ödeyecek.

İzmir Sedeftepe Vadi Evleri'nde 3 gece 4 gün ücretsiz konaklama!

İzmir Bornova'da yeni yapılan Sedeftepe Vadi Evleri, ev alacaklara cazip bir kampanya sunuyor. Proje kampanyasına özel ev alanlara, Bodrum Isis Otel'de ailesiyle 3 gece 4 gün ücretsiz konaklama imkanı sağlıyor.

Swissotel Resort Bodrum Beach 13 Haziran'da açılacak!

Şıklık ve konforun Bodrum'daki adresi Swissotel Resort Bodrum Beach, Ege'nin en gözde koylarından Turgutreis'te benzersiz bir konaklama deneyimi sunuyor.Swissotel Resort Bodrum Beach 13 Haziran'da açılacak.

Bodrum Seyahat Konaklama Araç Kiralama ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Bodrum Seyahat Konaklama Araç Kiralama ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Bodrum Seyahat Konaklama Araç Kiralama ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir Gökgöz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta kuruldu. 


Bodrum Seyahat Konaklama Araç Kiralama ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.


Bodrum Seyahat Konaklama Araç Kiralama ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Balmumcu, Gazi Umur Paşa Sokak, No:51 Zemin Kat,...