07 / 05 / 2024

Bodrum turizmden sonra konutta atak yaptı

Bodrum turizmden sonra konutta atak yaptı

Yerli ve yabancı turistin gözdesi Bodrum, gayrimenkul sektöründe de gelişiyor. İstanbul’a alternatif arayan inşaat firmaları bölgeye yöneldi, markalı konut oranı yüzde 10’a çıktı.

İstanbullular gözünü Bodrum'a dikti! Satılık da kiralık da kalmadı!

İstanbul’da deprem söylentileri şehirden göçü artırdı. Şehir değiştirirken Edirne ve Kırklareli’nden sonra Bodrum’u ilk sıraya koyan İstanbullular, bölgedeki yazlıklarını da 1. evleri yaptı.

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Ünlü emlakçıdan Bodrum'da 80 milyon liralık vurgun iddiası! Kar payı vaadiyle dolandırdı

Bodrum'da, vatandaşlardan kar payı vaadiyle para topladığı ileri sürülen bir emlak kiralama ve inşaat işleri yapan firma, bir süre ödeme yapıp, daha sonra ise ödemeleri durdurdu. 80 milyon liralık vurgun yaptığı iddia edilen firma sahibi gözaltına alındı

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta açılıyor! 

Mandarin Oriental, Bodrum'dan sonra Türkiye'deki 2'nci oteli Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta kapılarını açıyor.

Kibariye Bodrum'daki evini iki kez mi sattı?

Bodrum'daki yazlığını 2 yıl önce satan Kibariye'nin satış işleminden sonra aynı yazlığı başkasına sattığı iddia edildi. 

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Louis Vuitton Bodrum'da mağaza açıyor!

Louis Vuitton Türkiye'deki İstanbul Nişantaşı, İstinyepark, Zorlu Center ve Emaar Square Mall mağazalarından sonra Bodrum'da da mağaza açıyor.

Yılmaz Özdil Bodrum'daki kaçak villasını kurtarma peşinde!

Bodrum’da bulunan villasını kaçak eklentilerle 143 metrekareden 300 metrekareye ulaşan gazeteci Yılmaz Özdil, kaçak bölümlerin belirlenmesinden sonra şimdi de kurtarma operasyonuna başladı.

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası yarın yıkılacak!

Bodrum Belediyesi, Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası'nın yıkılmasına karar verdi. Karara göre önce eşyalar tahliye edilecek daha sonra yıkım gerçekleştirilecek...

Can Dündar'ın Bodrum'daki villası için soruşturma başlatıldı!

Gazeteci Yılmaz Özdil’den sonra Can Dündar’a ait yine Bodrum’daki kaçak villanın da 188 metrekarelik kısmının hazine, 27 metrekarelik bahçe duvarının orman arazisini işgal ettiği bildirildi.

Muğla Bodrum Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Bodrum'da 8 yıl önce büyük bir devlet hastanesi yapılması için ihale yapıldı. 2019'da hizmete alınması planlanan hastanenin 2017'de kaba inşaatı tamamlandı. Hastanenin yüzde 59'unun yapımı bittikten sonra inşaat durdu...

Sultanahmet Vogue Hotel Supreme açıldı!

Vogue Hotels, Antalya ve Bodrum’dan sonra yeni oteli ‘Vogue Hotel Supreme’yi İstanbul Sultanahmet’te açtı. Vogue Hotel Supreme İstanbul Genel Müdürü Emin Şahin, “Bölgede Türk mutfağı yaygınken, biz uluslararası bir mutfak hizmeti veriyoruz." dedi...

Bodrum turizmden sonra konutta atak yaptı Haberi

Bodrum turizmden sonra konutta atak yaptı

İstanbul dışında yatırım fırsatları arayan gayrimenkul firmaları, Bodrum’u mesken tuttu. Lüks otel markalarının yer aldığı, marinanın faaliyete geçtiği, dünyaca ünlü isimlerin tercih ettiği Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, konutun da tatil beldelerindeki merkezi oldu. İnşaat firmaları bir biri ardına merkezden Gündoğan’a, Yalıkavak’tan Gümbet’e Tilkicik Koyu’ndan İçmeler Koyu’na kadar her yerde villa ve otel projeleri geliştirmeye başladı. Bodrum’da artık yerli turistin yanı sıra Rus, Arap ve Azeri yatırımcıların ilgi odağı olan içerisinde markalı otel ve rezidans hizmetleri bulunduran A+ projeler yapılmaya başlandı. 

Bölge hızlı gelişiyor

Peki Bodrum neden İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra gayrimenkul sektöründe en çok anılan ve proje geliştirilen bölgelerden birisi oldu? Bu sorunun birden çok yanıtı var. İlk olarak Bodrum’un Mandarin, Jumeriah gibi dünyaca ünlü otel zincirlerini...