05 / 05 / 2024

bodrum yaylalar holding evleri

bodrum yaylalar holding evleri

Plastik ve gıda başta olmak üzere 16 sektörde faaliyet gösteren Yaylalar Holding, yeni yılda Bodrum ve İstanbul'daki yatırımlarla 2015 yılında adını inşaat sektörü ile duyuracak.

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

Çağdaş Holding yurtdışında konut inşa edecek!

Bodrum'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Çağdaş Holding yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor. 

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

Vakko Patisserie, Bodrum Loft'ta şube açıyor!

Vakko Patisserie’nin yeni şubesi, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın geçen yılın temmuz ayında kapılarını açan ‘modern köy’ projesi Bodrum Loft’ta açılıyor...

Gurme CarrefourSA Bodrum Yalıkavak'ta açıldı!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Bodrum Yalıkavak'ta Gurme CarrefourSA'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Madnasa Türkbükü projesi Bodrum'da yükseliyor!

AB Grup Holding hayata geçirdiği Madnasa Türkbükü projesiyle turizmin başkenti Bodrum’a damga vurmayı hedefliyor.

bodrum yaylalar holding evleri Haberi

bodrum yaylalar holding evleri
Yaylalar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Kemal Yayla, Esenyurt'ta iş merkezi, Beylikdüzü'nde depo, Bodrum'da konut yapacaklarını söyledi.2015 yılı ciro hedefinin 500 milyon dolar olarak açıklayan Ali Kemal Yaya 2014 yılında büyüme hedeflerini gerçekleştirdiklerini belirterek şöyle konuştu: "Yayalar Holding olarak hedeflediğimiz yüzde 15'lik büyümeyi gerçekleştirerek 2014 hedeflerimizi gerçekleştirdik. Şimdi artık önümüze 2015 yılı hedeflerini koyduk. Yeni yılda sektörde aşağı yukarı 65 milyon lira civarında bir yatırım yapacağız" dedi.


Lokomotif sektörü olan olan plastik sektörünün yine birinci sırada olacağını ancak bu kez inşaat sektörüne de ağırlık vereceklerini belirten Yayla, "Bodrum'da inşaat faaliyetlerine başlamıştık. Fakat turizm mevsiminin başlamasıyla inşaat hafriyat işlerini yapmış ama turizm sektörü ile zorunlu olarak beklemeye alınmıştı. Şimdi Bodrum'da inşaat faaliyetlerine tekrar başlıyoruz. 154 villadan oluşan projede , 30...